Mi a vélemenyetek erről a módszerről amely által sikerült -10kg ot leadnom?
Mindent eszek amit épp megkívánok,legyen szó bármiről. Annyi csak a feltétel,hogy este 8 utan mar nem eszek,max neha gyumolcsot.
Leirom,hogy ma mit ettem,illetve mit fogok még.
Reggeli 1db Mcdonald's sajtburger
Tizorai coop narancs izu jeges desszert,fél tábla csokoládé (milka oreo)
Ebed 2 tányer tejfoloshus
Vacsora 1 zsomle melegszenvics (vaj,sajt,sonka,uborka)
Vizet es cukros uditoket kívánás szerint iszom
Ahelyett, hogy itt menőzől a qva egészséges általad kitalált fogyis életmódodról inkább elmehetnél dokihoz.
Már ha érdekel az egészséged, bár a kérdésből ítélve :D...
Az égatta világon semmi bajom,makk egeszséges vagyok. Te hizol oke,en fogyok :) fdltételezem kozrejátszik a táncsulim is.
En nem menozok kedves kommentelo ,bár ha te annak véled akkor rendicsek 😇
Egyszer már írtál erről egy kérdést, ha jól emlékszem.
Ezekkel a kajákkal vigyázz, mert most még fiatal vagy pörög az anyagcseréd, de 10év múlva bajok lesznek az egészségeddel. Sok hús, csokoládé, zsemle, cukor, meki. Bele se merek gondolni milyen lehet a leheleted:-D
"Ha nem tudsz megfelelo valaszt adni akkor inkabb ne valaszolj semmilyen kerdesre"
Adtam normális választ, ezek szerint nem olvastad. Semmilyen "módszered" sincs. Az eberek nem esznek 8 óra után, hacsak nem éjjel későig dolgoznak. Napi fél tábla csokoládéval, jeges desszerttel, cukros üdítővel, zsemlével nem lehet fogyni (hacsak nem etted ennek a többszörösét eddig, de az általad megadott adatokkal nyilván nem).
A felvázolt ételekben a tejfölös húsban lévő húson és a zsemlében lévő uborkán kívül semmi hasznosítható táplálék nincsen.
Vagyis ha valamilyen csoda folytán mégis lement rólad ezzel a "módszerrel" 10 kg, akkor úgy nézel ki, mint egy telesz@rt zokni (a kifejezést innen nyúltam valakitől).
Vagyis vagy szórakozol itt (amit nem igazán értek, nagyon buta kérdés), vagy komolyan így jártál, akkor viszont valami komoly egészségügyi problémád van/lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!