Mikor egyek csokit, reggel vagy délután?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hízlal, de nem tudok leszokni a csokiról. Mikor NEM hízlal leginkább, melyik napszakba.. Ha reggel eszek kevésbé? Vagy ugyanugy mintha délután enném?:S2010. ápr. 21. 20:38
11/14 anonim válasza:
Nemrég azt olvastam, hogy a csokoládé egész nap pang a gyomorban. Gyakorlatilag inkább a mennyiség a meghatározó.
12/14 anonim válasza:
Most faltam fel egy tábla csokit. Igaz, hogy nem fogyózom:)
13/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én pár éve 18 kilót adtam le kb. 2,5 hónap alatt úgy, hogy 12:00-ig mindent megettem, amit kívántam, és mivel imádom az édességet, azt is. 12:00 után viszont csak zöldséget ettem néhmi sovány hússal. Szóval, ha nasiznál, inkább a reggeli órákban tedd, mert akkor a leggyorsabb az anyagcseréd, hamarabb feldolgozódik, mintha este ennéd.
24/L
14/14 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, remélem még egészséges vagy és a jövőben ia az leszel, mert 18 kg fogyás Ennyi idő alatt nem túl jó.. Lehet,hogy az elején úgy látod,de..
Ezt csak azért írtam le nehogy valaki elkezdjen huzamosabb ideig diétázni EGÉSZSÉGTELENÜL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!