Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nők ti miért foglalkoztok...

Nők ti miért foglalkoztok ennyit az alakotokkal? 18/F

Figyelt kérdés
mindig fogyóztok? a pasik miatt?

2016. szept. 4. 08:49
1 2
 11/14 SenkiAlfonz2 válasza:

miatunk férfiak miat szerintem NEM

egy férfi is szeretne egészséges lenni csak nálunk 5 kg plusz nem anyi mint egy kisebb termetű nőn tényleg vannak beteges szépítkezők alakfigyelők de alapjáraton csak normálisak akarnak lenni mint te is (remélem)

2016. szept. 4. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért foglalkozom a külsőmmel, mert azt látom nap, mint nap. Ebben a testben élek és szeretném a legtöbbet kihozni belőle. Szeretem, hogy a sporttal, edzésekkel próbára teszem magam, tetszik, hogy fejlődöm, erősödöm. Nem fogyózom, egészségesen élek, nem a pasik miatt (már 10 éve kapcsolatban élek), hanem először is: önmagam miatt, az egészségem miatt, a párom miatt és a kislányom miatt, hogy büszke legyen rám, hogy az oviban dicsekedhessen, milyen erős és szép anyukája van neki, ne kelljen miattam szégyenkeznie.
2016. szept. 5. 23:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet az egyik ok akár az ellenkező nem figyelmének felkeltése is, de talán nem az egyetlen. Ha egy nő azt látja, hogy a vékony barátnőit mindenki megbámulja, odáig vannak értük, rá meg a szemük sarkából sem néznek, akkor az nagyon önbizalom romboló tud lenni. Tapasztalat.

Tini koromban mondig sikerült olyanokba belehabarodnom, akiknek csak a vékony lányok jöttek be, így rám rám se néztek. Aztán elkezdtem sportolni és odafigyelni az étkezésemre. Azóta 10 év telt el, és sokkal több embernek keltem fel a figyelmét, mint azelőtt. Lássuk be, nem mindegy... :) Ha valaki nem is konkrétan a férfiak figyelmére éhezik, akkor is jól tud esni bárkitől egy kedves szó, dicséret, meg érezni azt, hogy huh de jól érzem magam a bőrömben. :)

2016. szept. 7. 20:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy meg legyek elégedve magammal és jól érezzem magam a bőrömben:))
2016. szept. 28. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!