Nők ti miért foglalkoztok ennyit az alakotokkal? 18/F
miatunk férfiak miat szerintem NEM
egy férfi is szeretne egészséges lenni csak nálunk 5 kg plusz nem anyi mint egy kisebb termetű nőn tényleg vannak beteges szépítkezők alakfigyelők de alapjáraton csak normálisak akarnak lenni mint te is (remélem)
Lehet az egyik ok akár az ellenkező nem figyelmének felkeltése is, de talán nem az egyetlen. Ha egy nő azt látja, hogy a vékony barátnőit mindenki megbámulja, odáig vannak értük, rá meg a szemük sarkából sem néznek, akkor az nagyon önbizalom romboló tud lenni. Tapasztalat.
Tini koromban mondig sikerült olyanokba belehabarodnom, akiknek csak a vékony lányok jöttek be, így rám rám se néztek. Aztán elkezdtem sportolni és odafigyelni az étkezésemre. Azóta 10 év telt el, és sokkal több embernek keltem fel a figyelmét, mint azelőtt. Lássuk be, nem mindegy... :) Ha valaki nem is konkrétan a férfiak figyelmére éhezik, akkor is jól tud esni bárkitől egy kedves szó, dicséret, meg érezni azt, hogy huh de jól érzem magam a bőrömben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!