Nők ti miért foglalkoztok ennyit az alakotokkal? 18/F
Figyelt kérdés
mindig fogyóztok? a pasik miatt?2016. szept. 4. 08:49
1/14 anonim válasza:
Azért, hogy a fészbukkon sok lájkot kapjanak, és sokan írjanak a képhez dicsérő szavakat. Sok tükörhobbit az értelem helyett ezt tartja fontosnak. Könnyebb alakot formálni, mint lediplomázni.
2/14 anonim válasza:
A nőkön nagyobb nyomás van, mint a férfiakon. A reklámokban 95%-ban anorexiás súlyú modellek vannak, és a ruhák többsége tényleg nem áll jól egy "átlagos" nőnek. Eyy kövér nő senkinek sem kell, de egy nagydarab férfi nem visszataszító (hacsak nem nagyon alacsony). Sok nő a 16-24 éve körül hormonális változásokon megy keresztül, ennek egyik velejárója a hízás. Ha valaki szed fogamzásgátlót is, az mégjobban összezavarja a hormonjait, és még többet hízik (anélkül, hogy többet enne). Nem minden fogamzásgátló hízlal, de a többségük igen.
3/14 anonim válasza:
Mert a ferfiakat is a nok alakja erdekli csak. (na meg az hogy meg lehet-e dugni)
4/14 anonim válasza:
# 3 akkor te imádnád Fekete Laci bátyót! Elég nagydarab :D
5/14 anonim válasza:
Hármas nagyon eltévesztette a válaszát. :D
Ahányszor én már hallottam, hogy "csontokkal csak a kutyák játszanak"...
Hatalmas a különbség a húsos és a dagadt nők között. A húsos rengeteg férfinek szexi (más kérdés, hogy nekem mondjuk pont nem), a dagadt meg valóban nem fog kelleni senkinek, mert igénytelen.
6/14 anonim válasza:
Nem csak a pasik miatt fogyóznak. Szeretik, ha azt mondják rájuk, hogy - "Oh, de jó alakod van!". Ez nem egyértelmű? Szeretik az elismerést és növeli az önbizalmukat. Na meg aztán senki sem akar 200 kilós koca lenni, még én se férfiként. 21F
7/14 anonim válasza:
Ebben a topicban is nőgyűlölők vannak?
8/14 anonim válasza:
Anyucikád azt mondta, neked szépítkezik minden nő? Milyen különleges kis ragyogó csillag vagy te az égbolton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9/14 anonim válasza:
Én figyelek az étkezésemre/nem koplalok, nem fogyózok/ és mellette kondizok,futok-már ha épp nem fáj a lábam- :"D biciklizek, meg úszni is ritkán eljárok.
Nem, nem pasik miatt... hanem magamért, szeretnék megfelelni magamnak, szeretném a legjobbat kihozni gamból, egészségesen élni/egészségesnek maradni. Plusz nagyon szeretek sportolni is alapból.
Ennyi :)
10/14 anonim válasza:
Vicces, hogy a pasik azt hiszik, hogy miattuk. Egyébként egy nőnek sokkal nagyobb elismerés, ha az alakját szintén egy NŐ dicséri meg, és nem egy pasi... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!