Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nők ti miért foglalkoztok...

Nők ti miért foglalkoztok ennyit az alakotokkal? 18/F

Figyelt kérdés
mindig fogyóztok? a pasik miatt?

2016. szept. 4. 08:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Azért, hogy a fészbukkon sok lájkot kapjanak, és sokan írjanak a képhez dicsérő szavakat. Sok tükörhobbit az értelem helyett ezt tartja fontosnak. Könnyebb alakot formálni, mint lediplomázni.
2016. szept. 4. 09:33
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
A nőkön nagyobb nyomás van, mint a férfiakon. A reklámokban 95%-ban anorexiás súlyú modellek vannak, és a ruhák többsége tényleg nem áll jól egy "átlagos" nőnek. Eyy kövér nő senkinek sem kell, de egy nagydarab férfi nem visszataszító (hacsak nem nagyon alacsony). Sok nő a 16-24 éve körül hormonális változásokon megy keresztül, ennek egyik velejárója a hízás. Ha valaki szed fogamzásgátlót is, az mégjobban összezavarja a hormonjait, és még többet hízik (anélkül, hogy többet enne). Nem minden fogamzásgátló hízlal, de a többségük igen.
2016. szept. 4. 09:35
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Mert a ferfiakat is a nok alakja erdekli csak. (na meg az hogy meg lehet-e dugni)
2016. szept. 4. 09:41
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
# 3 akkor te imádnád Fekete Laci bátyót! Elég nagydarab :D
2016. szept. 4. 10:06
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Hármas nagyon eltévesztette a válaszát. :D

Ahányszor én már hallottam, hogy "csontokkal csak a kutyák játszanak"...

Hatalmas a különbség a húsos és a dagadt nők között. A húsos rengeteg férfinek szexi (más kérdés, hogy nekem mondjuk pont nem), a dagadt meg valóban nem fog kelleni senkinek, mert igénytelen.

2016. szept. 4. 11:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a pasik miatt fogyóznak. Szeretik, ha azt mondják rájuk, hogy - "Oh, de jó alakod van!". Ez nem egyértelmű? Szeretik az elismerést és növeli az önbizalmukat. Na meg aztán senki sem akar 200 kilós koca lenni, még én se férfiként. 21F
2016. szept. 4. 11:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a topicban is nőgyűlölők vannak?
2016. szept. 4. 12:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyucikád azt mondta, neked szépítkezik minden nő? Milyen különleges kis ragyogó csillag vagy te az égbolton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. szept. 4. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én figyelek az étkezésemre/nem koplalok, nem fogyózok/ és mellette kondizok,futok-már ha épp nem fáj a lábam- :"D biciklizek, meg úszni is ritkán eljárok.

Nem, nem pasik miatt... hanem magamért, szeretnék megfelelni magamnak, szeretném a legjobbat kihozni gamból, egészségesen élni/egészségesnek maradni. Plusz nagyon szeretek sportolni is alapból.

Ennyi :)

2016. szept. 4. 13:21
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Vicces, hogy a pasik azt hiszik, hogy miattuk. Egyébként egy nőnek sokkal nagyobb elismerés, ha az alakját szintén egy NŐ dicséri meg, és nem egy pasi... ;)
2016. szept. 4. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!