Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve! Kövér...

Kétségbe vagyok esve! Kövér vagyok?

Figyelt kérdés

160 cm, 50 kg.

Csípő 80 cm.

14 vagyok.

A combom 48 cm

2016. aug. 25. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kinek sok, kinek kevés. Mint a péniszméret...

A kis családod vigyen el pszichológushoz mielőtt nem késő!

2016. aug. 25. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Végre írtál derekat. A csípő nem sokat mond, sokat számít a csont... A comb megint nem informatív, mert az elég vastag is lehet szálkás embereknél, igaz, nem 14 évesen s azon gondolkodva, hogy kövér-e az ember ilyen adatokkal.

Nincs a számaiddal semmi gond. Az én derekam valami 85 centi (de tuti 80 fölötti), nem vagyok kövér, csak van rajtam egy kis felesleg, de az legalább szinte mind hason.

Veled nem lehet különösebb baj e téren.

2016. aug. 25. 22:25
 13/17 A kérdező kommentje:

köszi! :)

akkor nem nagy a hasam?

2016. aug. 25. 22:54
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Hjaj...

Tudod mit? De! Nagy!

2016. aug. 25. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 67 a derekam es en 45 kg, 155 centi vagyok, de egyaltalan nem elhizott :)

Amugy nem tudom, miert kell azt irni, hogy dagadt meg ha csak viccbol is. Mas erzeseivel poenkodni szimplan paraszt dolog.

2016. aug. 26. 01:03
 16/17 A kérdező kommentje:

01:03 köszi

:)

és minden más normáis válasznak is örülök!

:)

2016. aug. 26. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Éppen nagyon jó vagy, csak így tovább, mindig ilyen szép, arányos legyél! :)
2016. aug. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.