Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítenél nekem 'kitalálni'...

Bóna Barbara kérdése:

Segítenél nekem 'kitalálni' egy helyes diétát? Infók lent.

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, lány, és 182 cm + 85 kg.

Nem rég jelentkeztem egy tehetség kutató műsorba, és igazán fogyni szeretnék, mert ősszel elkezdődik.

Az a baj velem, hogyha bánatom van, tudat alatt is rögtön az evéshez folyamodom, és sajnos ez nap mint nap megesik.

Nem vonzanak a zsíros ételek, sőt, már igazából húst sem eszem, amióta hallottam róla, hogy milyen következményekkel jár.

A péksütiket szeretem, tudom erről le kell szoknom, és ez már sikerül is úgy érzem. Napi 500-600 Ft-ot kapok ennivalóra, és próbálom beosztani.

Úgy képzeltem el, hogy reggelire egy barna kiflit eszek joghurttal, tízóraira valamilyen gyümölcsöt, ebédelni pedig hétvégén rendesen eszem, de hétköznap nem tudok főtt ételt enni, mert az iskolámban nincs menza lehetőség. Vacsorára és uzsira szerintem már csak gyümölcsöt kéne ennem, és a 2 l vizet azt tényleg mindig megiszom.

Igazából, a szüleim, ha szabad ezt a szót használni, elég maradiak. Hiába mondom nekik, hogy egészségesen kell élni és enni, ők semmiért nem adnák a jó zsíros nokedlijüket, meg a sült krumplijukat meg hasonló...(nevelőszülőkkel élek) még szerencse, hogy ezt csak hétvégén kell ennem.

Szóval van itt olyan valaki, aki tudna nekem segíteni az étrendem kialakításában?

Ezen kívül minden nap mozognék egy kicsit, és egyszer egy héten el tudok menni a konditerembe, arra még futja a pénzem.

Nagyon fontos lenne nekem!

Előre is köszönöm!

2010. ápr. 20. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!szerintem elsősorban az édességet kéne elhagynod az étrendből vagy nagyon nagyon keveset enni eblőlük

és sokat mozogj(futás,bicikli,otthon torna)

célzott gyakorlatok(pl felülések)

2010. ápr. 20. 17:26
 2/3 anonim válasza:

szia!szerintem tartsd be ezt a közmondást:"regelizz ugy mint 1 király,ebédelj ugy mint 1 polgár és vacsorázz ugz mint 1 paraszt."

másképp én is igy vagyok.csak nekem sujosabb az esetem.1ö éves vagyok és 62kg és 132 cm azt hiszem

2010. ápr. 20. 17:49
 3/3 A kérdező kommentje:

és bocsánat, hogy így mondtam a szüleimről, hálás vagyok nekik, csak nem gondoltam meg mit írok le

szóval bocsi

2010. ápr. 21. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!