Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudom elérni, hogy...

Hogyan tudom elérni, hogy kevésbé lógjon a bőröm fogyás után?

Figyelt kérdés

Elég nagy súlyfelesleget kell leadnom, és szeretném tudni, hogy mikkel tudom csökkenteni a lógó bőr kialakulását.

Tudom, hogy a kortól és a genetikától nagyban függ. Tudom, hogy sokat kell inni, kerülni a cukrokat, de valami, amit tenni tudnék? Elég a testápoló vagy vegyek speckót? Van valami, amit ehetek/szedhetek, mert jó? Nem csodatablettára gondolok, hanem ilyen mittudomén, sok spenót vagy c-vitamin? (Ezt csak hasraütésszerűen mondtam.)

Valakinek van valamilyen tippje, tanácsa?

2016. aug. 23. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Sok víz, maradj hidratált (a vizeleted ne legyen nagyon sárga).

Sportolj!

A cukrok elkerülését nem értem... (ezt az egész szénhidrát mizériát nem értem, szerintem a zsírok sokkal rosszabbak. Könnyebb megenni zsírból xkalóriát, mint gyümölcsből)

2016. aug. 23. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Edzes rugalmassa teszi,ha nyomja az izom nem esik ossze..amugy csak a lassu kimert fogyas...ertad ugy hogy 2,5honap alatt fogytam 10 kilot es nem latok igazan nagy problemat(heti 1 kilo nyilvan elejen nem ment utana beindult de akkor mar kifeszitette az izom stb) szval igy jo lesz az...sztm nem hulyeseg jo feszesito testapolo taplalja a bort..sportmelltarto alap
2016. aug. 23. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!