Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi diő alatt tudnám ezt...

Mennyi diő alatt tudnám ezt elérni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék egészségtelen, gyors fogyást. Végleg leszeretnék fogyni, és tartani a súlyomat. 158cm, 56kg-os 17éves lány vagyok. Étrendbe nem nasiznék, max heti1x egy picit, nem ennék nagyon zsiros, nehéz ételt, fehér kenyeret, pékárukat. Próbálnék minnél több gyümölcsöt, zöldséget és fehérjét enni. Folyadéknál reggelihez kávét cukor nélkül, napközben meg min. 3l vizet, vacsihoz 1bögre zöld teát. Ami a mozgást illeti, nem vagyok rá büszke, de eddig semmi mozgás nem volt az életemben, a sulis tornórákon kivül. Napi 5x 30perc ugrókötelezésre vagy biciklizésre gondoltam, és erősitő gyakorlatokra, egyenlőre guggolásra és felülésre. Idővel növelném az időt/mennyiséget, de úgy érzem az elején nem birnék többet csinálni és csak elmenne tőle a kedvem. K ilyen az alakom, mint az első képen a hölgynek, és olyan eredményt szeretnék ami a második képen van :) [link] Azért irom ezt a kérdést, mert szeretnék tanácsokat, mit csinálok jól/rosszul, min változtassak? Köszi a válaszokat:)

2015. jún. 6. 19:32
 1/6 A kérdező kommentje:
heti 5x 30perc*
2015. jún. 6. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Heti 5* dió = MÁK
2015. jún. 6. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Egész jó, amiket írtál (de az egész testedet mozgasd meg megfelelő edzéssel, sok nem kell), de miből szerzed az energiát? Mit eszel még zöldségen, gyümölcsön és fehérjén kívül?
2015. jún. 6. 23:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát pl. egy napi étrendem hétköznapra:

Reggeli: tojásrántotta 1tojásból zöldséggel.

Tizórási: 1 közepes alma

Ebéd: Amit anyu főz (suliba nem járok ebédre), ha van leves akkor abból egy tál tészta nélkül(általába van benne elég sok zöldség) + egy kicsi a másodikból, ha 'belefér' a fogyókúrás étrendbe.

Uzsonna: gyümölcs

Vacsora: natúr joghurt

2015. jún. 7. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Mióta eszel így? Nem mindig írtál mennyiséget, de azzal együtt is kegyetlenül erős koplalás... Mennyit eszel egy nap, 500 kcal-t? A kicsi második nélkül sehogyse jön ki többre, ha az utolsó 2 étkezésed is olyan pici, mint a többi.

A szénhidrátszegény vonal OK, de még fehérjét is alig eszel (az ebédnek még van rá esélye, de leves + kicsi második, az se mindig... ez kevés. a többi étkezésben alig van fehérje), na azt emeld meg, utána pedig elkerülhetetlen lépés a többé-kevésbé jelentős mennyiségű zsír, ha nem akarsz szénhidrátosan enni. Ugye jól vettem le, nem mindig eszel a másodikból? Akkor egyél pár tojást vagy valami.

2015. jún. 7. 00:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Kb 700-800 kcl-t szoktam enni, de nem vagyok éhes.
2015. jún. 7. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!