Hogy "tegyem jóvá" a mai egészségtelen napot?
Figyelt kérdés
Épp diétázom de ma valahogy egész nap édességet ettem. A reggelim rizslisztből és mákból készült házikészítésű süti volt amiel szerintem nincs sok gond mert viszonylag kevés cukor van benne és nincs benne búzaliszt. Tízóraira megettem 2 kocka milkacsokit mert nagyon jól esett, aztán ebédre anya szilvás gombócot csinált aminek nem tudtam nemet mondani mert a kedvenc ételem. Most délután pedig megettem egy sor étcsokit aminek a 2. Legtöbb összetevője a cukor, hiába 50%a kakaó. És még mindig farkas éhes vagyok. Eddig jól ment a diéta most mi történt velem? Ha holnap nem eszek semmi édeset azzal kompenzálhatom a mai "bűnöket"?2016. aug. 23. 15:34
1/4 anonim válasza:
Néha lehet bűnözni, most egyél gyümölcsöt.
2/4 donmogyoróscsirke válasza:
Egy tanács, ha megfogadod ( mint fitness wellness tanuló mondom neked, de 5 éve foglalkozom edzéssel, ha ez jobbnak tűnik). Ne az ideiglenes diétákban higgy. Napi 5x KÉNE étkezni, akkor is pont annyit hogy jól lakj, nem szabad többet. Sok vizet kell inni. Tea vagy kávé kicsit boostolja az anyagcseréd. Amit most említettem étrend "alapot" egyáltalán nem bántja ha néha-néha becsúszik valami nem kimért, és feltétlen egészséges kaja. Kérdésedre válaszolva: jóvá tenni úgy lehetne ha mondjuk sportolnál ma valamit, vagy edzenél.
3/4 anonim válasza:
Milyen bűnök, volt pár gramm cukor abban a csepp csokiban... A gombóc lehetett valamelyest rossz, de megértem a házi dolgok varázsát, gyakran azért ne egyél ilyet, ha te magad sem tartod jónak. A reggelidben nem látok problémát. A nap fura, mert csupa édesség, én nem bírnám, nekem csak a fele az, de rendszeresen (jóféle).
Keveset ehettél ma, sok szénhidráttal, persze, hogy éhes vagy. Egyél úgy, hogy kiegyensúlyozottabb napod legyen. Fehérje, zöldség legyen benne.
4/4 anonim válasza:
Ja és egy nap miatt főleg ne ess kétségbe. De hogy az mire jó, ha holnap nem eszel édeset, fel nem fogom. OK, sokat ne, de ha délután jólesne pl. egy kōrte, mégis miért ne? A napod összességében legyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!