A fogyás 2-3 hét után indul be?
Nem. A test 2-3 hétig sem tud fényből élni, energiahiányban természetesen elbont valamit, jó étkezés mellett szinte kizárólag zsírt.
Azért azt el tudom képzelni, hogy egyeseknél igyekszik a test, hogy a tartalékok megmaradjanak s inkább lassít anyagcserét, de ez normálisan többnapos koplalást igényel. Inkább csak nem veszi észre az ember, hogy fogy, mert a testsúly normális változásai elfedik ezt vagy elront valamit... De tényleg nem zárom ki, hogy más eset is van. Hisz az is gyakori, hogy valaki egy idő után, semmit sem változtatva, hirtelen pár hétig stagnál. Túl sokszor hallottam ilyet. Én egyszerű vagyok, mint a faék, deficitben mindig fogyok, ráadásul az anyagcserém sem szeret lassulni. De az emberi test működése trükkös és változékony.
A fő, hogy ha az ember jól csinálja, akkor hosszútávon eléri céljait (már ha nincs valami nagyon trükkös betegsége, ami bekavar).
8: Nem vagyok dagadt te köcsög. És ha nem tudod a választ akkor mégis mi a francért írsz?? Ennyi.
9: Köszönöm a hasznos választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!