Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaza van apámnak?

Igaza van apámnak?

Figyelt kérdés
Nos, régebben nagy melleim voltak, de elkezdtem tornázni és mellőzni az egészségtelen kajákat. Igy lefogytam a melleim pedig megereszkedtek. Apám azt mondta hogy ha normálisan kajáltam volna ő ezalatt azt érti, ha megeszem a kenyeret, kolbászt, felvágottat akkor nem estem volna ebbe a hibába. Szerintetek valóban így van?

2016. aug. 21. 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10. igazat szólt.

Genetikai tényező is szerepet játszik, de ha nagyob mennyiséget fogysz, a bőröd SOHA nem lesz olyan, mint volt. Tökmindegy, hogy fogytál le, csak a plasztikai műtét segít...

De szerintem ne foglalkozz ezzel. Nagyon sokat tettél az egészséged érdekében. Mit szeretnél jobban, meghalni cukorbetegségben, rákban, agyvérzésben nagy mellel, vagy sokáig, egészségesen élni megereszkedettel?

Apukád valószínűleg okoskodik, vagy csak irigy, hogy neked sikerült az, ami neki nem. Szerintem mondd azt neki kedvesen, hogy igazad van, apa, és utána magadban ne foglalkozz vele.

2016. szept. 3. 15:22
 12/12 Scav ***** válasza:
Mondd neki mosolyogva, hogy igazad van. Aztán csináld ahogy te látod jónak. Amúgy nincs igaza.
2016. szept. 5. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!