Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zabpelyhet mire cserélhetném le?

Zabpelyhet mire cserélhetném le?

Figyelt kérdés

Reggelire 50g zabpelyhet szoktam fogyasztani vízzel elkeverve, de iszonyat rosszul leszek tőle utána. Mire lehetne ezt lecserélni? Esetleg ha csirkemellt reggeliznék nem lenne jó?

Fehérje:7

szénhidrát: 32

zsír : 3

ez 100-ként értetendő. Van hogy meg sem tudom enni annyira rosszul leszek tőle.

2016. aug. 18. 15:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amikor megéhezek valamivel ki kell tartanom a következő evésig, ha már teát iszok is jó, de a coca cola zero, vagy egyéb édesítőszeres innivalók gyorsaban megvannak, mert elég gyakran szorít az idő.. melóhelyen pl venni tudok fanta zero-t is, de teát nem.
2016. aug. 19. 17:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Munkahelyre lehet bevinni egy palackban előre elkészített teát is, nem nagy fáradság szerintem...

Én gyümölcsöket és magokat szoktam bevinni arra az esetre, ha megéheznék. Persze van, aki a gyümölcsöktől még éhesebb lesz, én szerencsére nem, viszont a szénsavas lötyiktől szerintem felmenne a gyomorsavam. Régebben rizsszeletet vittem be, de már nem eszek olyat.

2016. aug. 19. 22:38
 13/13 anonim ***** válasza:

50gramm zab + víz, amennyi ellepi vagy sovány tej (én növényi tejjel szoktam) + édesítő. Innentől baromi változatosan lehet elkészíteni.

Feldobhatod kakaóporral, gyümölccsel, olajos magvakkal, kókuszreszelékkel, ízesített fehérjeporral.

De pl. natúr joghurtba is keverheted + ehhez friss gyümölcs.

2016. aug. 22. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!