Zabpelyhet mire cserélhetném le?
Reggelire 50g zabpelyhet szoktam fogyasztani vízzel elkeverve, de iszonyat rosszul leszek tőle utána. Mire lehetne ezt lecserélni? Esetleg ha csirkemellt reggeliznék nem lenne jó?
Fehérje:7
szénhidrát: 32
zsír : 3
ez 100-ként értetendő. Van hogy meg sem tudom enni annyira rosszul leszek tőle.
"zabpehely vizzel elkeverve és ennyi :D"
Attól én is rosszul lennék. Be kell tenni a mikróba 2-3 percre édesítővel, pici csipet sóval, majd állni hagyni. Edd kakaóval, magvakkal, gyümölccsel, joghurttal, banánnal, fahéjjal, vagy amivel csak szeretnéd.
Én kókusszal, lenmagpehellyel, körtével, mazsolával ettem ma a zabkását (gondosan szétfőzve, nekem úgy kell), úgy még én is szeretem :D De a körte és mazsola sem kell, kakaósan, fahéjasan is jó (fahéj mondjuk volt benne most is s szegfűszeg is, nagy kedvencem).
De annyi minden mást ehetsz. Nekem a zab nem igazán illeszkedik az étrendembe, máskor tojást eszem.
Akármit ehetsz reggel, ami passzol az étrendedbe s jólesik, úgy gondolom.
Jó kérdéseid vannak. Egyik kedvenc válaszomat adom rá: ez nyilván emberfüggő...
Van, akinek bekavar az édes íz, van, akinek nem. Ha nem reagálsz rá evéssel, nem igazán van miből hízni, nem gondolod?
S édesítő- s emberfüggő, hogy milyen mennyiség fér bele. Az én kedvenc édesítőim (xilit, eritrit) speciel sokakat meghajtanak, főleg nagyobb mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!