Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zabpelyhet mire cserélhetném le?

Zabpelyhet mire cserélhetném le?

Figyelt kérdés

Reggelire 50g zabpelyhet szoktam fogyasztani vízzel elkeverve, de iszonyat rosszul leszek tőle utána. Mire lehetne ezt lecserélni? Esetleg ha csirkemellt reggeliznék nem lenne jó?

Fehérje:7

szénhidrát: 32

zsír : 3

ez 100-ként értetendő. Van hogy meg sem tudom enni annyira rosszul leszek tőle.

2016. aug. 18. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Bőven jó a csirkemell, de hogy eszed a zabpelyhet, hogy rosszul vagy tőle? Nekem pl a kedvenc csalós "édességem", zabpehely,kakaó+édesítő, annyi víz, hogy ellepje be mikróba 3-4 percre és már eszem is (annyira hogy felszívja a vizet). De ehetsz reggelire tojást is, vagy zabliszt+tojás+kis víz kisütöd palacsintának és raksz bele mondjuk diabetikus lekvárt (amibe csak annyi cukor van, amennyi a gyümölcsbe), ezer meg egy lehetőség van.
2016. aug. 18. 15:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Kuszkusz, kőleskása
2016. aug. 18. 15:54
 3/13 A kérdező kommentje:
zabpehely vizzel elkeverve és ennyi :D
2016. aug. 18. 16:22
 4/13 anonim ***** válasza:

"zabpehely vizzel elkeverve és ennyi :D"

Attól én is rosszul lennék. Be kell tenni a mikróba 2-3 percre édesítővel, pici csipet sóval, majd állni hagyni. Edd kakaóval, magvakkal, gyümölccsel, joghurttal, banánnal, fahéjjal, vagy amivel csak szeretnéd.

2016. aug. 18. 16:38
 5/13 A kérdező kommentje:
Fuhh köszi ez nagy segítség :)) diétázó ihat pl coca cola zerot?
2016. aug. 18. 16:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kókusszal, lenmagpehellyel, körtével, mazsolával ettem ma a zabkását (gondosan szétfőzve, nekem úgy kell), úgy még én is szeretem :D De a körte és mazsola sem kell, kakaósan, fahéjasan is jó (fahéj mondjuk volt benne most is s szegfűszeg is, nagy kedvencem).

De annyi minden mást ehetsz. Nekem a zab nem igazán illeszkedik az étrendembe, máskor tojást eszem.

Akármit ehetsz reggel, ami passzol az étrendedbe s jólesik, úgy gondolom.

2016. aug. 18. 17:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Az édesítőszeres üdítőkkel az a probléma, hogy étvágynövelőek, mivel az édes íz miatt a szervezet várja a sok kalóriát, amit nem kap, ezért éhséggel reagál rá.
2016. aug. 18. 19:12
 8/13 A kérdező kommentje:
ha nem válaszolok rá evéssel, akkor ezek szerint fogyaszható? :)) most probáltam ki az édesítős teát, finom az íze. Ebből mennyit lehet fogyasztani egy nap?
2016. aug. 18. 19:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Jó kérdéseid vannak. Egyik kedvenc válaszomat adom rá: ez nyilván emberfüggő...

Van, akinek bekavar az édes íz, van, akinek nem. Ha nem reagálsz rá evéssel, nem igazán van miből hízni, nem gondolod?

S édesítő- s emberfüggő, hogy milyen mennyiség fér bele. Az én kedvenc édesítőim (xilit, eritrit) speciel sokakat meghajtanak, főleg nagyobb mennyiségben.

2016. aug. 18. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
#5: ihatsz, de minek? Semmi hasznos anyag, viszont rendszeresen fogyasztva sokaknak függőséget okoz. A gyomrodat is tönkrevághatja egy idő után. Talán hetente egy kis doboz még nem csinál nagy bajt, de teljesen felesleges az is. Igyál inkább saját készítésű limonádét, vagy teákat.
2016. aug. 19. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!