Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem sikerül fogyni, mit tegyek?

Nem sikerül fogyni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Három hónapig eddző terembe jártam, egy dekát se fogytam. Pedig jól, egészségesen étkeztem, most is extrudált kenyeret eszek stb. De semmi! :(

2016. aug. 17. 20:17
 1/5 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok 170 cm és 100kg.
2016. aug. 17. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Extrudált kenyér? :-DDDD

Ezt olvasd el :

[link]

2016. aug. 17. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért fogynál attól, hogy jó ételeket eszel és edzel? :D A mennyiség is fontos. Szálkásító étrend kell (nem feltétlenül a tipikus, én pl. ma többek között csokitortával szálkásítottam, mondjuk elég jó összetételűvel, mert az egészségem s közérzetem is fontos. na jó, felejtsd el, az igazságot sem kell mindig közölni, mert tévútra vezethet embereket).
2016. aug. 17. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, tutira nem cukrászdai csokitortára gondolsz... :)
2016. aug. 17. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo! Nem lehet, hogy izmot szedtel fel es azert nem latszik a fogyas? Javaslom hogy inkabb a tukorben akarj megfelelni magadnak, mint a merlegen! Es tarts ki, ha mindent jol csinalsz, lehetetlen hogy soha ne legyen eredmenye!
2016. aug. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!