Nem sikerül fogyni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Három hónapig eddző terembe jártam, egy dekát se fogytam. Pedig jól, egészségesen étkeztem, most is extrudált kenyeret eszek stb. De semmi! :(2016. aug. 17. 20:17
1/5 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok 170 cm és 100kg.
2016. aug. 17. 20:18
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Miért fogynál attól, hogy jó ételeket eszel és edzel? :D A mennyiség is fontos. Szálkásító étrend kell (nem feltétlenül a tipikus, én pl. ma többek között csokitortával szálkásítottam, mondjuk elég jó összetételűvel, mert az egészségem s közérzetem is fontos. na jó, felejtsd el, az igazságot sem kell mindig közölni, mert tévútra vezethet embereket).
4/5 anonim válasza:
Utolsó, tutira nem cukrászdai csokitortára gondolsz... :)
5/5 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Nem lehet, hogy izmot szedtel fel es azert nem latszik a fogyas? Javaslom hogy inkabb a tukorben akarj megfelelni magadnak, mint a merlegen! Es tarts ki, ha mindent jol csinalsz, lehetetlen hogy soha ne legyen eredmenye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!