Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok a...

Szerintetek kövér vagyok a méreteim alapján?

Figyelt kérdés

Mell:97

Derék:70

Csípő:100

173cm 60kg

17/L

2016. aug. 17. 11:47
1 2 3
 21/22 Scav ***** válasza:

Nem, de a testzsírszázalék jobb képet ad. De szerintem 173 cm-hez a 60 kiló pont jó nőnek.

Én férfiként vagyok 175 cm, 87 kiló és nem vagyok kövér. Járok edzeni, heti 3x1 óra, szóval csak az alakom és az egészségem, fittségem miatt, semmi versenyszerű dolog. Mégsem vagyok kövér, arányos, izmos vagyok. Képet tudok küldeni privátban, ha érdekel. Szóval szerintem nagyon nagy eséllyel nem vagy kövér. Inkább arra vigyázz, ha nem edzel, akkor lehetsz sovány-kövér :D Azaz izom nem sok van rajtad, de zsír igen. Löttyedt, de vékony. Mert van ilyen is. Általában azok ilyenek, akik nem mozognak, de fogyóznak, hogy jól nézzenek ki. Aztán mégsem olyan szép az összkép, mint annál, aki rendszeresen mozog.

2016. aug. 20. 19:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Helló kérdező! Jelenleg mik a méreteid?
2024. jún. 8. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!