Szerintetek kövér vagyok a méreteim alapján?
Figyelt kérdés
Mell:97
Derék:70
Csípő:100
173cm 60kg
17/L
2016. aug. 17. 11:47
11/22 anonim válasza:
Engem ne fogyatekosozzal le, inkabb tanuld meg ugy hasznalni az ironiat, hogy rajtad kivul mas is ertse. Barom valaszt ne csodalkozz, hogy lepontoznak, mivel semmi nem utalt benne arra, hogy nem gondoltad komolyan.
12/22 anonim válasza:
11: Szerintem mindenki értette :)
Legfeljebb te nem :D
13/22 anonim válasza:
Erdekes, megis le van pontozva a valasz.
14/22 anonim válasza:
Lepontoztak, és? Hova sz@rjak? Szerinted hol érdekel? Mit gondolsz, pontgyűjtő akció ez, ahol lehet a végén nyerni valamit? Qrvára nem számít.
15/22 anonim válasza:
Nem a szazalekod erdekel, hanem, hogy taho vagy es utana meg neked all feljebb, meg te fogyizol le mast. Miert kell egy kulturaltan fogalmazo kerdezobe es a normalis stilusban valaszolokba is belekotni? Rettento frusztralt lehetsz.
16/22 anonim válasza:
Te hülyéztél le nyomorék. Akkor ki is kötött bele a másikba? Hogy mi érdekel velem kapcsolatban,azt qrvára telibesz@rom. A kulturált kérdést meg hagyjuk! Naponta tucatnyi szánalmas hülye jön ide sírni, hogy ő kövér,miközben minimum normális a súlya,de sokszor még kevés is. Frusztrált nem vagyok, csak az agyhalottakat nem bírom, muszáj aprítani őket.
17/22 anonim válasza:
Hogy visszatérjek a témára, szerintem jó alakod lehet. Nem vagy kövér, se dagadt.
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Csak azért kérdeztem mert valahogy nem vagyok megelégedve önmagammal és az alakommal meg hát a magasságom is zavar néha de ugye ezen nem tudok változtatni és tudom hogy kép nélkül nem tudtok pontos választ adni de most kicsit segítettek az önbizalmamnak :)
2016. aug. 17. 21:49
19/22 anonim válasza:
Csalóka majdnem kapásból rájöttem,hogy nekem is majdnem ugyanezek a méreteim mégis dagi vagyok ( más is mondja nem csak kitalálom) aztán leesett hogy 15 centivel vagy magasabb és én is ennyi kiló vagyok még a centik is stimmelnek kb. :DDD az azér' más. Szerintem semmiképp nem lehetsz kövér már csak a magasságodból kifolyólag. Nem is lehetséges kb 56centis derék ilyen magassághoz..
20/22 anonim válasza:
Na bazzeg már írni se tudok az álmosságtól,majdnem kapásbóól ráírtam hogy husi de mivel magas vagy így nem,mert arányosan szélesebbek is a csontjaid. Szóval tuti jól nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!