Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jók a méreteim?

Jók a méreteim?

Figyelt kérdés

Mell: 87 cm

Derék: 76 cm

Csípő: 97

1 év alatt fogytam 32 kilót. (98-ról 66-ra) Még szeretnék 8 kilót. Szerintetek nagyon kövér vagyok így? Depresszióm és pánikbetegségem van, valamint a családom tart tőle hogy anorexiás leszek mivel napi 300 kalóriát eszek. Nem hogy karcsúbbnak de még kövérebbnek látom magam mint azelőtt. A testzsíróm 25 százalék a BMI 23 tehát mondhatni normális. Hogyan lehet karcsúsítani a derekat? Mert onnan nagyon szeretnék fogyni bár tudom helyi zsírégetés nincs.

2015. aug. 13. 22:57
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér, az voltál de már nem, ha gondolod még leadhatsz pár kilót, azzal csak jobban nézel majd ki, de az se jó ha csak csont és bőr vagy, meg a magasságodtól is függ :)
2015. aug. 13. 23:39
 2/13 A kérdező kommentje:
A környezetem már azt mondja jó alakom van de én nem látom. Egyszer a tükörben egy egész normális alakot látok máskor pedig elbújnék inkább. Az a gond hogy a derekamnál már érzem a bordám (nem áll ki) ezért nem tudom csontból ugye nem lehet leadni xdd Ezt a 8 kilót még végig csinálom lesz ami lesz akkor 58 leszek :)
2015. aug. 13. 23:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezt már kiírtad, nem?

Napi 300kalória betegesen kevés, azonnal fordulj orvoshoz!!

2015. aug. 14. 16:41
 4/13 A kérdező kommentje:
De az orvos nem tud változtatni a testemen, és hidd el voltam de még rosszabb lett a helyzet...mindig sírva jöttem ki a beszélgetések után.
2015. aug. 14. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy nagyon kövér, még fogyhatsz 8 kilót, ha ez a vágyad, de SOKKAL többet kéne enned - hidd el akkor nemhogy leállna a fogyás, de a kezdeti esetleges súlygyarapodás mellett fel is gyorsulna -, és ott tényleg meg kell állnod!! Nem csak saját tapasztalatból mondom, általában az orvosokat, még a pszichiátereket se érdekli, mennyit eszel, amíg nem haldoklasz szó szerint (vagy még akkor se), talán még meg is veregetik a vállad, hogy milyen szépen éhezteted magad, szóval el tudom képzelni, hogy nincs sok jó tapasztalatod velük.
2015. aug. 14. 21:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha nem nagyon akkor csak kicsit vagyok kövér. :) Amikor megemlítettem pár hónappal ezelőtt hogy 500 kcalt eszek egy nap akkor azt mondta az nem gond. Én meg mondom akkor oké, sőt még azt is mondta nyugodtan vihetem lejjebb kb.
2015. aug. 14. 22:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért 14-15 évesnek ezt mondani. De mindegy. Akkor még úgy voltam vele hogyan tudnék olyan keveset enni mert ez baromság, és tessék mára már minden falatnál bűntudatom van.
2015. aug. 14. 22:13
 8/13 anonim válasza:
Azért látod magad még mindig kövérnek, mert csak fogysz, de izmot nem építesz. Ráadásul, mivel az étrend sem megfelelő és nem is sportolsz még az izomból is fogysz, nem csak a zsírból és egyre alaktalanabb leszel. Nézz át a testépítés kategóriába, jobban jársz.
2015. aug. 15. 09:15
 9/13 anonim válasza:

Most látom az előző kérdésed, gondolom az is te vagy. Szénhidrátot is enni kell. Rizs, durumtészta,zabpehely mehet nyugodtan. Minőségi zsírt is kell enni. Minimum háromszorosát kellene enned a mostani napi kalóriádnak. Még mindig fenntartom a kategória váltást!

Ennyi kajával még csoda, hogy nem estél le a lóról...:)

2015. aug. 15. 09:22
 10/13 anonim válasza:

Fogyd le azt a 8 kilót 1200-1400 kalóriával. És ha szeretsz sportolni, az nagyon jó lenne (mert ez gyorsítja a fogyást, és nem lesz olyan plöttyedt vagy narancsbőrös a feneked, hasad stb.) Ha gyorsan fogysz, komolyan narancsbőrös leszel, és az visszataszító ám! Milyen magas vagy? Mert lehet, hogy a magasságodhoz tökéletes a 66 kg. 300 kalória... ebből az lesz, hogy nagyon lassan fogsz fogyni,ráadásul folyton be fogsz zabálni! Tapasztalatból mondom! 1200-on alul ne étkezz, mert megölöd magad, vagy csak tönkre megy 1-2 szerved... A lelki károsodásról meg ne is beszéljünk...

Nem tudom a magasságod, de ha nem vagy törpenövésű, akkor biztosan nem sok! NYUGI! ;) Ha lassan fogysz, szép leszel, és boldog. Ha 300 kcal-al akarsz, akkor... nem is tudom mit irjak. Sajnálom!

2015. aug. 15. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!