Jók a méreteim? 15/L
Figyelt kérdés
Magasság:168
Súly:75
Comb(bal):60
Comb(jobb);62
Derék:96
Fenék:100
2016. febr. 13. 11:03
2/19 anonim válasza:
75 kg az nagyon sok! Magasság - 111 = ideális testsúly (nem kell vérkomolyan venni). Eszerint 57 kg lenne az ideális, de még a 65 is jobb lenne. Minimum 10 kilónak le kéne jönnie rólad. Ez már szerintem a túlsúly alsó határát karcolgatja. Testzsír százalékod mennyi?
3/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat mozgok (kézilabda) heti 6 edzés +1-2 meccs...
Meg nyáron a juliust és az augusztust végigedzem...szóval eléggé izmos is vagyok
2016. febr. 13. 11:30
4/19 anonim válasza:
A -110-es szabály is egy baromság. a -111 meg nem is létezik :D
A méreteid jónak tűnnek, semmi baj velük, és ahogy nézem fenékben sem szenvedsz hiányt :D
5/19 anonim válasza:
"Nagyon sokat mozgok (kézilabda) heti 6 edzés +1-2 meccs..."
Értem. Persze azt, hogy rendben vagy-e idegenektől kell megkérdezni, nem jó az edződ véleménye és az eredményeid!
Persze egyből megjelenik itt néhány önjelölt dietetikus, aki látatlanban megmondja, hogy kövér vagy, és te ezeknek fogsz hinni?
6/19 A kérdező kommentje:
Az edzommel nem vagyok olyan viszonyban hogy ilyet kerdezzek...
2016. febr. 13. 11:48
7/19 anonim válasza:
4es vagyok. Akkor esetleg kzeli barátok akik ismernek és tudják hogy nézel ki? Vagy edzőtársak?
8/19 A kérdező kommentje:
Ok meg nem mondjak meg a szemembe hogy kover vagyok:)
2016. febr. 13. 12:21
9/19 anonim válasza:
Ezt nem értem.. azt akarod, hogy döntsük el milyen vagy (kövér, jó,normál, stb) de te már elkönyvelted magad kövérnek, mert csak.... Akkor minek tetted fel a kérdést!?!?
10/19 A kérdező kommentje:
Szerintem az vagyok.de erdekel hogy masok mit gondolnak...
2016. febr. 13. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!