Ez így mennyire "egészséges"?
A helyzet az, röviden és tömören, hogy az elmúlt hónapokban közel 20 kg-t fogytam. Ez nagyon jó, és örülök neki, viszont ahogy a tükörbe nézek, egyszerűen nem látom ezt a változást, még mindig a 70+ kg-os testkép él bennem. Ami viszont tudom, hogy már nincs így. Mikor ruhát veszek, kapásból a nagyobb méreteket keresem, aztán próbánál jövök rá, hogy "hohó, ez nagy". Én úgy gondolom, hogy azért normális folyamat, meg kell szoknom magam, de a párom aggódik, szerinte ez így nincs rendben.
Mi a véleményetek a helyzetről, esetleg veletek már volt hasonló?
Nálam nem ekkora számokról van szó, de ismerős.
Ugyanerre tudok gondolni, mint az első válaszoló, hogy állandóan látod magadat, a fokozatos változás így nem szembetűnő. Egy barátnőmmel is voltam már így, hogy csak hónapokkal a fogyása beindulása után esett le nekem, hogy mennyit változott és főként, amikor visszanéztem régi képeket.
A mérleg és a ruháid nem hazudnak és gratulálok az eddigi eredményhez! El kell hinni!!! :)
Szerintem is egészséges. Igaz, én kevesebbet fogytam, de velem is megesik, hogy nem látom, stb.
Nyugi, időbe telik megszokni.
Nem utolsósorban pedig gratulálok a fogyásodhoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!