Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jo ez a menu? Min valtoztassak?

Jo ez a menu? Min valtoztassak?

Figyelt kérdés

Holnapra tervezem.

R: 1 csesze tea (uresen), 1 db kisebb barack, majd 1 'reform' szendvics

E: egy kis tal husleves, 7-8 evokanal lencsefozelek, 1 kisebb virsli

U: 125 g natur joghurt

V: 1 tojasos, zoldseges rantotta, negyed kiflivel, 1 csesze chia puding (110g tej + 2-3 evokanal chia mag) fel barackkal osszekeverve

2016. aug. 16. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó lesz ez!
2016. aug. 16. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán ha egy jó nagy számmal megszoroznád a mennyiséget... Még jobb lenne, ha a kenyeret osztanád, a fehérjét pedig durván felemelnéd, zöldség pedig jöhetne egy csomó...

Nem tudom, milyen a reform szendvics. Van benne fehérje? S a húslevesben hús?

Mert a napodban kevés akad. A tojás jó, de 1 kevés, a virsli többnyire ipari hulladék, de lehet, hogy a tied nem, mert jó is akad, de legalább viszel be vele fehérjét. A lencséből miért nem eszel egy tisztességes tányérral?

2016. aug. 16. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ebből a fehérje éppenhogy megvan, ha nem sportol a kérdező. De az igaz, hogy nem tudjuk, hogy hány kiló. A kenyeret nem feltétlenül kell elhagyni, legfejebb akkor, ha nem laktatja a kérdezőt. Abban egyet értek, hogy a virsli nem feltétlenül jóminőségű, viszont a fogyás a kcal bevitelen és a fehérje bevitelen múlik. Én valahogy így módosítanám az étrendet:

Reggeli: tea, barack, szendvics (tegyél bele valami fehérjeforrást)

Ebéd: egy nagy tál húsleves (hússal), 2 merőkanál lencsefőzelék, 150 g hús megsütve

Uzsonna: Joghurt (esetleg valami gyümölcs)

Vacsora 2 tojásos zöldséges rántotta, fél/egész kifli, az általad írt chiapuding

Ja, és valami sport, ha van rá lehetőséged.

2016. aug. 17. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!