Hogyan fogyhatok le 20kg 2hónap alatt egészségesen?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 17:12
11/16 anonim válasza:
Egészségtelen módszer rengeteg van. Égess el naponta annyi kalóriát, amennyit beviszel, és minden héten egy víz-nap, persze ne feledkezz meg a vitaminokról mert legyengülsz. Zöldség kilószámra, egyéb csak reggelire, és minimális adagban.. Hashajtó, vízhajtó.. de nem ajánlom:)
12/16 anonim válasza:
"Égess el naponta annyi kalóriát, amennyit beviszel"
Hát ez remek tanács! Tudsz számolni? 2-2=0 Ha annyit éget amennyit bevisz akkor tartja a súlyát nem pedig fogy... Naponta 1 óra tempós séta és diéta kell neked. Itt megtalálsz mindent, kattints rá és tekerj lejjebb a Fogyás részhez: [link]
13/16 anonim válasza:
Ha bevisz egy ember egy nap 1200 kalóriát a szervezetébe, azt felhasználja arra, hogy fenntartsa magát! Átalakul mechanikai energiává. Ha emellett eléget az ember napi 700-800 kalóriát, akkor mínuszban lesz. És akaratlanul is fogyni fog, mivel a zsírraktárakhoz kell nyúljon a szervezet.
14/16 anonim válasza:
Sehogy, csak ha beledöglesz.. Bocsi.. Nekem 10 kiló ment le fél év alatt, úgy hogy a szokásosnál kevesebbet ettem, kb. 1200-1500 kcal közt volt a napi mennyiség. És egy percig nem szenvedtem, sőt..
15/16 anonim válasza:
egészségesen: sehogy
egészségtelenül igen, de 40 fog visszajönni
16/16 anonim válasza:
Úgy,ahgy felzabáltad 2 hónap alatt! Gondolom nem annyi volt,mire fleszedted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!