Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le, hogy legyen...

Hogy fogyjak le, hogy legyen kevesebb zsír?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves lány, 164 cm, 62 kg vagyok. Nem vagyok annyira izmos (látszólag) de a kezeim iszonyatosan erősek, szorításom sokkal magasabb az átlagnál (40)

Viszont zsírszázalékom 22%, ami nagyon zavar, mert másoknak csak 18% + ő magasabb is nálam. :( Hogyan fogyhatnék le minél előbb, h a suliban majd a méretőzésnél kevesebb legyen? És lehet h már több, mert már megint híztam talán.. Megőrülök már ebbe, arra gondoltam, h ugrálókötelezéssel letudnék a zsírszázalékból adni? Válaszokat előre is köszönöm

2016. aug. 11. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy minimálisra csökkented a zsírbevitelt. Szóval vagy csak sovány húson fogsz élni levegővel, vagy annyi gyümit és zöldet eszel, amennyi csak beléd fér, ajánlom a hclf vegán 'diétát'
2016. aug. 11. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi az a 40? Úgy néz ki, mintha a szorításra vonatkozna, valami mérőeszköz hoz ki ennyit?

Az régen rossz, ha mások számai zavarnak. Ha zavaróan hájas vagy itt-ott, vagy nincs kockahasad, pedig szeretnél és reálisnakl látszik, az érv, de hogy másnak 18%... Ami elég alacsony egy lánynál, még nem egészségtelen, de nagyon szexi nők vannak fölötte, nem igazán látható felesleggel.

Nem mozgással fogysz, hanem kalóriadeficitben evéssel. OK, segíthet a mozgás, de futhatsz te maratonokat is, ha busásan bepótolod evéssel, nem fogsz fogyni.

Kell egy jó étrend, hozzád s céljaidhoz passzoló makrókkal (az első hozzászólóval ellentétben közel sem vagyok benne biztos, hogy neked kevés zsír kell. nem tudhatom. nekem sok kell, az fix, nem is tudnék máshogy élni se, nemhogy fogyni s jó közérzettel s energiával rendelkezni. ez ilyen, nem vagyunk egyformák, kinek ez jó, kinek az).

2016. aug. 11. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:

#1: Az első esetben jön a starvation rabbit szindróma (de ha nem sok kiló húst tol, akkor simán a koplalás az összes hátrányával, pl. fokozott izomvesztés), a második esetben (már ha nem eszik mást) hízás vagy fehérjeigény, mennyiségtől függően, illetve extrém mozgásmennyiséggel csak némi tápanyaghiány állhat elő, bár szerekkel ez biztos csökkenthető.

Minden normális étrendben van megfelelő mennyiségű fehérje, zsír, egyéb fontos tápanyag s megfelelő mennyiségű kalóriabevitel, ezt jóféle szénhidrát és/vagy zsír adja (de általában szerencsésebb, ha csak az egyik szintje magas).

2016. aug. 11. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!