Ezzel mennyi változást érhetek el?
50 kg vagyok és 165 centi. Nem hangzik soknak, de tokám van, és ha valaki oldalról néz, vagy mosolygok akkor úgy néz ki a fejem mintha 80 kg lennék.
Minden nap rendszeres edzés (heti 2× fociedzésem van, 1× lovagolni megyek a többi nap pedig itthon csinálok Béres Alexandra has, comb éd farizom gyakorlatokat) és a következő étrend:
Reggelire valami ezek közül: puffasztottrizs, tonhal, szardínia, gyümölcs-zöldség, diétás recept szerint készült gofri, zabpehely 1,5%os tejjel, müzli, tükörtojás
Tízórai: magvas rombusz, barnakenyér pulykamell sonkával, saláta, natúr joghurt, alma
Ebéd: ezt nem én főzöm magamnak, azt eszem ami itthon van
Uzsonna: kávé cukor nélkül, háztartási keksz, ivójogjurt, gyümölcs
Vacsora: tojásrántotta, sültszendvics barnakenyérből, sajt, sonka, túró
Ha így étkezek és mozgok mennyi időn belül és milyen változásra számítsak?
Itt kérdezd meg :
orakulum.hu
telejosda.hu
Mivel nem tudjuk a mennyiségeket és a kalóriaigényedet, fogalmunk se lehet.
Én nem ennék folyton szénhidrátot, de persze más meg nem enne úgy, mint én...
Azért nehéz elképzelni, hogy különösebb felesleged van, elég szerencsétlenül oszolhat el. Mivel a súlyod elég kevés, én tömegelnék ész nélkül. Na jó, ésszel, mert ahhoz is kell. De tényleg megtörténhet, hogy van egy pici, rosszul elhelyezkedő felesleged (s kevés izmod). Jó szálkásító étrend kellene és ha már edzel, akkor mindenre kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!