Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így érhetek el változást?

Így érhetek el változást?

Figyelt kérdés

Naponta megiszok kb 4-5 litert, ami sima vízből, citromos vízből és teákból áll. Kivontam a cukrot az életemből, semmibe nem teszek, nem eszem fehér kenyeret, nem kávézom. Csökkentettem az étel mennyiségét,nem zabálok, csak pont annyit eszem, hogy ne legyek éhes. Napi 30 perc hulahoppozás és 1 óra aerobic felváltva a sport.

Nem szeretnék sok kilótól megszabadulni, leginkább csak a zsírtpárnákat szeretném eltüntetni. Esélyes így a fogyás vagy még hiányzik valami?

20/L

2016. júl. 18. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kcal-deficitben leszel így, akkor fogyhatsz. Viszont jó volna, ha mindeközben a kellő mennyiségű mikro-és makrotápanyag is elfogyasztásra kerülnének.
2016. júl. 18. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:
uh, ezt fejtsd ki kicsit bővebben, mert nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz. :D
2016. júl. 18. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Az alapokhoz :

[link]

2016. júl. 18. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, kalóriaegyenleg kérdése. A fentiek mellett sem garantált, hogy kalóriadeficit van. Én pl. simán tudok éhezni egész nagy kalóriatöbbletben is, ha rossz az étrend, hiába zárom ki a cukrot és a gabonát. Alapból jól hangzik, amit írtál, csak az ilyenek miatt nem garantált a fogyás...

Mások is a zsírpárnákat akarják eltüntetni :D Gondolom, azt akartad írni, hogy csak apró párnácskák vannak itt-ott. Nos, az utolsó kilókkal sokunknak nehezebb, ugyanakkora aktivitás mellett kisebb a kalóriakeret s talán a test sem olyan lelkesen szabadul meg a feleslegtől, ha az már kicsi...

Nem írtad, mit eszel. Ez azért fontos.

A kávézásnak pedig általánosságban semmi köze a fogyáshoz.

2016. júl. 18. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!