Augusztus végére érhetek el látvanyos változást?
Figyelt kérdés
Régóta tervezem, hogy véget vetek az eddigi siralmas életmódomnak, aztan mikor reggel ráálltam a mérlegre és 81kg-ot mutatott éreztem, hogy eljött a pillanat. Az utóbbi 2-3hónapban nagyon elhagytam magamat. Közel 10 kg jött fel rám, ami igazából látszik de nem néznék ki, hogy ennyi a súlyom. Tavaly nyáron 70-72kg-al 60kg-nak nézett szinte mindenki. Ezt a rendszeres sportolásnak is köszönhettem szerintem. De mostanában mar erre is lusta voltam. Illetve rászoktam a minden napos csokizásra, nasizásra és mértéktelenül. Szóval, egeszséges táplalkozással (zabpehely, csirkemell, saláták, tojás stb), renszeres mozgással és az édességek illetve fehér lisztes ételek teljes kizárásával augusztus végére, szeptember elejére már várhatok látható változást? Persze utána is folytatom és nem állok vissza a régi szokásaimra. 17L/169cm2016. jún. 4. 08:38
1/2 anonim válasza:
3 hónap nagyon hosszú idő. Persze hogy kèpes lehetsz, ez nem kèrdès. :)
Lègy kitartó ès tartsd be tènyleg amiket leírtál. Ezt magadèrt teszed. Jobb lesz a hangulatod, a kisugárzásod, nő az önbizalmad. Tedd meg magadèrt ès lègy boldog a bőrödben! :)
Èn a nyár alatt +10 kilót hízni akarok. De van ilyen is. Sok sikert kívánok neked!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Neked is sok sikert kívánok :)
2016. jún. 4. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!