Mennyi idő alatt tudok így lefogyni?
13 éves vagyok, és le szeretnék fogyni 6 kilót. Most 53 kg vagyok, 158 cm mellé.
A következő edzéstervvel mennyi idő alatt sikerülhetne ez?
Naponta minimum 30 percet futok (ezt az időt szépen, lassan növelem is), plusz még egy héten minimum 1x biciklizek 1 órát. Egyébként, ha rossz idő van, akkor bent csinálok kardio edzéseket, ez is minimum 30 perc.
A kajálásra is figyelek, általában napi 1200 kalóriát viszek be.
Igazából jó lenne augusztusig leadni, mert nyaralásra jól akarok kinézni.:)
Köszönöm, aki válaszol!
Első kettőnek köszönöm a választ!
Harmadik, neked meg nem kértem a véleményed. Az én életem, és ha mínusz 6 kilóval érezném magam jobban, akkor meg is fogok érte küzdeni, nem érdekel mások mit gondolnak!
Nekem fontos, hogy jól nezzek ki. Az ilyen embereknek, mint te általában saját magukkal van baja. Ha lehet, ne itt éld ki a dühödet.
Egyébként meg az ilyen véleményeket nem kértem. Azoknak a válaszára voltam és vagyok kíváncsi, akik tényleg a kérdésemre válaszolnak. Ha nem tetszik valami, akkor szó nélkül lépj tovább. Nem kötelező okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!