Hogy tudnák lefogyni? Többi lent!
Figyelt kérdés
Valami heti edzés ötletek vagy bármi mozgásforma amitől fogyhatnák?!! Tudom hogy rengeteg ilyen van a neten de mégis megkérdezem hátha vannak tapasztalatok , vagy olyan ötletek amiket eddig nem hallottam!! 8-9 kg-ot szeretnék leadni , persze nem rögtön, van türelmem és kitartásom csak hát olyant ami hatásos is! A válaszokat előre is köszönöm! Viszont negativ hozzászólást nem kérek!2016. aug. 10. 20:06
1/3 anonim válasza:
Én 30 kg-t felülésekkel és fekvőtámaszokkal fogytam, napi 15 perc, nem kell kifulladni. A kalóriaigényedet pedig nem tudom, tapasztald ki hogy mennyi kalóriabevitel az amitől fogysz, és azt a határt ne lépd túl. Ha nincs valami ezzel kapcsolatos betegséged, akkor úgy gondolom ezzel a módszerrel sikerülnie kell, kb minusz 1kg/hét tempóban.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod ! valami ilyesmire gondoltam én is 😉
2016. aug. 11. 10:12
3/3 anonim válasza:
-1kg egy héten nem lesz ha csak nem vagy nagyon dagadt. Én zsír égetésre nem ajánlanék felüléseket meg fekvőket inkább séta futás bicikli úszás cardio ezek sokkal hatásosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!