Hogyan lehet lefogyni tartósan de minél gyorsabban?
Sziasztok, 184 centi vagyok, 105 kiló és 15 éves... Nagyon utálom a testemet és szeretnék kb 20kg-tól megszabadulni. Mivel alapjáraton elég izmos vagyok szerintem a 85kg környéke nekem normális lenne. A segítségeteket szeretném kérni! Előre is köszönöm a válaszokat mindenkinek!
(Olvastam valami káposztaleves diétáról is amivel elvileg egy hét alatt lehet 5-8kg-ot fogyni, mit tudtok róla?)
Nem eszel míg éhenhalsz. Aztán örökre vékon maradz :))
//morbid humor//
Azt mondod,hogy teszel is érte nem pedig várod a csodát. Aha ,ha ez így lenne már rég elkezdted volna és nem itt várnád a megváltó gyors csoda diétát,ha lenne ilyen mindenki vékonyan szaladgálna az utcán.
Ne egyél cukrot,lisztet,üdítőt stb gondolom ezekről már hallottál és mozogj sokat,ez a csoda diéta.
Káposztaleves diétát felejtsd el! 1 hét alatt nem fogsz te 5-8 kilót fogyni, sőt 1 kilót sem. Az nem neked való.
HA fogyni akarsz akkor kezdj el egészségesen táplálkozni
Zárd ki az étrendedből a kenyeret, pékárukat, chipseket, kekszeket, csokikat, édességeket, fagyit, hamburgert etc.
Kezdj el mellette sportolni valamit.
Gyors fogyás nem létezik, de ha normális étkezel, sportolsz mellette akkor 3 hónappal később már örömöd lesz mert észre fogod venni a fogyást magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!