Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik zöldségek finomak nyersen?

Melyik zöldségek finomak nyersen?

Figyelt kérdés
Bevallom, eddig nem igazán kóstoltam a zöldségeket nyersen, és most kellett rájönnöm, hogy a karalébé és a karfiol pl tök finomak nyersen, nem is gondoltam volna. Miket lehet még nyersen enni? Jó, répa, saláta, paradicsom, uborka, ezeket tudom :D
2016. aug. 4. 10:14
1 2
 1/15 anonim válasza:
Amiket felsoroltál el kell mondjam . MIND FINOM . A kigyóuborka is és a borsó is
2016. aug. 4. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
Halvanyitozeller, hejas borsó, cukkini, zeller, krumpli, gomba, babcsira
2016. aug. 4. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
Kukorica, répa (a répában ugyanolyan "boldogság hormon" van, mint a csokiban), uborka, zeller, brokkoli...igazából ízlés kérdése is.
2016. aug. 4. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
29%
Krumpli meg zeller hol finom nyersen bmeg?????
2016. aug. 4. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
Ott, ahol az értelmes ember nem bmegel, utolso. Ha te nem szereted, a te dolgod, de minden épeszű ember tisztában van vele, hogy az ízlés szubjektív, magyarán van aki ezt szeret, van aki még azt.
2016. aug. 4. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 A kérdező kommentje:
Na, most célkát eszem, ez is jó, csak tök összefogta a kezem :D
2016. aug. 4. 11:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Na, a cékla lehet mégsem olyan jó, egy idig ízlett, de most marja a torkomat.
2016. aug. 4. 11:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Brokkoli. :D Mondjuk én minden formában szívesen fogyasztom.
2016. aug. 4. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:

"Kukorica"

Kukorica nyersen?!


Kérdező:

Finom - és egészséges - a csicsóka. a spárga.

2016. aug. 4. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:

Paprikát, hagymát, avokádót még nem mondtátok...

A reszelt káposztából készült saláta is finom.

Spenót, fűszernövények és gomba is fogyasztható nyersen.

Érdemes a zöldségekhez valamilyen zsiradékot is fogyasztani (pl. olivaolaj, olajos magok), jobban hasznosulnak a vitaminok (pl. répa, brokkoli esetén).

2016. aug. 4. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!