Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene valaki?

Segítene valaki?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok. Mindigis volt egy kevés súlyfeleslegem. Mindig minden elölről kezdődőtt. Ahányszor belekezdtem az ún. egészséges fogyókúrába egyre több ételt kezdek megvonni magamtól és beleesek az anorexiába. Orvosokhoz kell mennem stb. de nyugi ,már felfogtam ,hogy ez nem mehet így tovább . Életmódot szeretnék váltani. Az lenne a kérésem ,hogy írnátok-e nekem egy egészséges étrendet ,lehetőleg húsmenteset,mivel régóta nem eszek húst.

A lényeg hogy kb. 1500 legyen az össz. kalóriatartalmuk. Most a súlymegtartás a lényeg. Mellette fogok sportolni is (hasizom gyakorlatok,lovaglás)

162cm 51kg vagyok amúgy. Köszönöm a segítőkész válaszokat. (Nem muszály egy egész étrendet írni,ha nem tudsz ,elég csak egészséges,laktató ételeket/recepteket)

2016. aug. 3. 20:39
 1/1 anonim válasza:
Ez a súly teljesen normális.viszont amit nagyon elrontasz az hogy nem eszel húst. egy fejlődő szervezetnek szüksége van a fehérjére,különben nem lesznek izmaid,fejletlen maradsz stb...amugy a neten egy csomó egészséges étrend/kaja van érdemes lenne kicsit utánnaolvasnod!sok sikert
2016. aug. 3. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!