Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le így? Többi lent

Hogyan fogyjak le így? Többi lent

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, 172 cm és 63 kg.

A hasamat szeretném teljesen lefogyni, nem szeretnék rajta semmi felesleget.

Tudom, hogy nincs helyi fogyás, de a többi testrészemmel nincs bajom, lemegy amennyi lemegy.

Hogy tudnék lefogyni úgy, hogy anyukám nem engedi a diétát, hanem azt mondja, hogy egyek kevesebbet mindenből?

Futás visz valamire?

Rubint Réka hasizom gyakorlatai?

Valami tipp?

:)

2016. aug. 1. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Anyával én is hadilábon állok. :D (15/L/161 cm/57 kg) Főzeléket, tésztákat felejtsd el, talán ebbe még belemegy (nekem belement). Kérd meg, süssön húsokat, főzzön neked leveseket, köretnek párolt zöldség, bulgur, tk. tészta (teljes kiőrlésű). Ezek nem túl drága dolgok, úgy gondolom. :) Tojást, virslit főzni te is tudsz, ha épp egy jó kis paradicsomos húsgombóc a menü (ami ugye nem hiányzik). :D Édesítőszer cukor helyett. Én ezeket alkalmazom. Próbálom mindig puhítani anyát, de elég nehéz, sokat veszekszünk emiatt, így még ehhez is kell kitartás...

Réka tornái kemények, de attól, hogy hasra edzel, nem biztos, hogy onnan fogsz fogyni. Tornázz mindenre heti 2-3x, mellette valami kardio, aerob vagy hiit edzés 2-3x. 1 pihi nap kötelező! ;) Kérdésed van, írj nyugodtan. Sok sikert!

2016. aug. 1. 23:08
 2/12 anonim ***** válasza:

nem igazán értem... a magasságodhoz ez az ideális súly...

én a helyedben nem kezdenék egy fogyizni, simán lehet, hogy még nyúlsz is. egyél egészségesen, változatosan, de fogynod semmi képpen sem kell

2016. aug. 1. 23:20
 3/12 A kérdező kommentje:

#1: egy cipőben járunk.majd odafigyelek hogy mit eszek, köszi :)

#2: úgy érted, hogy magasságra? :o

2016. aug. 2. 08:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Nyúlni? Igen magasságra:)

Húgom is Ennyi idős és most nőtt tobb centit.

2016. aug. 2. 10:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az, hogy a magasságához ez az ideális súly, az oké. De a testösszetétel számít igazán. Lehet rajta így is pár kiló felesleg, hisz én tavaly a 161 centimhez 53 kilósan még mindig husis voltam. Most meg ne is beszéljünk róla. :D
2016. aug. 2. 10:26
 6/12 A kérdező kommentje:

#1: na igen, a hasamon van felesleg, főleg oldalról látni

#2: húúú, most félek nekiállni, mert nem akarok már nőni :(

2016. aug. 2. 11:23
 7/12 anonim ***** válasza:

2. Vagyok.

Figyi, 15 eves vagy, rengeteget változik meg a tested. Nem vagy kövér. Felesleges fogynod. Szerintem ne ezzel foglalkozz még:)

2016. aug. 2. 14:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben még várok vele kicsit :) köszi :)
2016. aug. 2. 15:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Szintén 2.

Az hogy van egy kis pocid nem jelent semmit:)

Én 170centi vagyok és 52 kiló , magyarán én vékonynak számítok, mégis van egy kis pocim. Ezt soha a büdös életben nem tudnam eltuntetni:) Max ha nagyon elkezdenek edzeni es szalkasitani akkor lemenne, de amugy nem.

Egyel valtozatosan, sok gyümölcsöt, zöldséget, kevesebb finomított lisztet es cukrot. A tested megfogja köszönni:)

2016. aug. 2. 15:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Így lesz köszönöm :)
2016. aug. 2. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!