Hogyan fogyjak le egy honap alatt?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 170cm magas 63kg.Azt mondják(még a dokik is ) hogy kővér vagyok,meg hogy ilyen korban ilyen magassággal max. 57kg lehetnék.Hogy fogyjak annyit kb. egy hónap alatt?2016. júl. 27. 22:30
1/12 anonim válasza:
miért kell egy hónap alatt?
Egy hónap alatt 4 kiló egészséges, gyorsabban nem ajánlott.
Mozogj sokat, számold ki, hogy mennyi karia kell neked egy nap, és azt ne lépd túl.
www.kaloriabazis.hu
3/12 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy erre a magasságra egy doki szerint kövér vagy. Ezt csak te találod ki.
4/12 anonim válasza:
Kamu szagú kérdés, nincs olyan orvos, aki erre azt mondja, hogy kövér vagy!
BMI kalkulátor szerint normális a súlyod!
Agyadban vannak a problémák, testképzavaros vagy!
NORMÁLIS a súlyod a magasságodhoz, NEM kell fogynod!
Egyébként meg írd már le légyszi név szerint, hogy mely orvosok mondták, hogy kövér vagy!
5/12 anonim válasza:
Úristen a dokid nem komplett....Még ha 165 cm magas is lennél , mint én akkor normàlis lenne a testsúlyod, de így , hogy magasabb vagy nàlam, ez nagyon jó aràny.:) Nagyon sokat ne akarj fogyni.Inkàbb sportolj(izmosodj!), sok viz, citromos-gyömbéres limonàdé, gyümölcs,zöldség, kevesebb szénhidràt.Kipróbàlhatsz feszesítő krémeket(pl.ha birja a böröd, akkor a helia-d paprika-fahéj kivonatos krémet ajànlom).Én ezeket hasznàlnom,ezeket próbàlom betartani, csak 2 éves kislàny mellett nehezebb :D Remélem tudtam segíteni.:)
6/12 anonim válasza:
Érdekes.16 éves lány vagyok,170 cm,és 70 kg. Én tényleg kövér vagyok,de soha nem mondta,se iskolaorvos,se saját orvos,se védőnő,hogy max. 57 kg lehetnek,és nagyon gyorsan kezdjek fogyni. A legnagyobb buktató mégis az,hogy ebben a korban pont,hogy nem ajánlanak senkinek fogyókúrát,aki nem 100 kg felett van.A tested fejlődésben van,a hormonjaid változnak.Ha te képes lennél azért tönkretenni egy fejlődő szervezetet,hogy fogyj 6 kg-t,és vékony helyett sovány legyél,hát hajrá!
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Biztos, hogy 170 centi vagy, nem pedig 150? Mert akkor okés. Amúgy tényleg nettó baromság, hogy fogynod kéne. Max elmenni kicsit sportolni, hogy ne löttyedt legyél, hanem egészséges.
9/12 anonim válasza:
Lehet azért mert nincs rajtad egy deka izom sem
Sportolni kell ennyi
10/12 anonim válasza:
7 feltalaltad a helyi fogyast? Meselj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!