Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik ilyen? Mégis miért...

Létezik ilyen? Mégis miért történt?

Figyelt kérdés
Három hete mértem meg magam nap közben. 56,5 kg voltam. Azóta nagyjából minden nap edzem. Kardió, erősítés, állandó izomláz. Most reggel ráálltam a mérlegre. 58,5. Ez mégis hogy van? Mi történt? Miért nem fogytam? Hogy hízhattam? Nem hiszem el. 16/l 166 cm

2016. júl. 31. 09:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szóval 1100kcal az olyan sok...:D
2016. júl. 31. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem azt írta az elözö, hogy az 1100 kcal sok, hanem LEHET, hogy túl sokat eszel. De ezek szerint az összes többi lehetöséget nem veszed figyelembe, csak erre az egyre koncentrálsz.
2016. júl. 31. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Az, három hét alatt felszedtél 2 kiló izmot, taníts kérlek :D

Amit előzőleg mondtak, az van. Elfelejtheted ezt a hülyeséget hogy felkaptál diétában 2 kiló izmot, attól hogy ez cirógatja a lelkedet még nem lesz igaz.

2016. júl. 31. 17:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Drágaságom, nem cirogatja a lelkemet. Egy kérdés volt, ha nem vetted volna észre. De azért agyalj még, kérlek.
2016. júl. 31. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Szép kis divat lett ez a cinikus, a másikat semmibevevő, a normális emberi kommunikációt nem ismerő hablaty. Kérdező, te kérdeztél az előttem szólók legjobb tudásuk szerint válaszoltak. Te meg osztod őket. Ha mindent olyan jól tudsz, mi a ménkűnek kérdezel? Elhiheted, vagyunk itt egy páran öreg rókák, akik tudnak egyet s mást a témáról, de ahogy nekem, valószínűleg nekik is elment a kedvük a veled való kínlódástól. Oldd meg magad a problémádat!
2016. aug. 1. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!