Létezik ilyen? Mégis miért történt?
Figyelt kérdés
Három hete mértem meg magam nap közben. 56,5 kg voltam. Azóta nagyjából minden nap edzem. Kardió, erősítés, állandó izomláz. Most reggel ráálltam a mérlegre. 58,5. Ez mégis hogy van? Mi történt? Miért nem fogytam? Hogy hízhattam? Nem hiszem el. 16/l 166 cm2016. júl. 31. 09:53
1/15 Nagy László Miklós válasza:
A folyadék mennyiség ingadozása jelentheti, akár 3 kg. - különbséget is tapasztalhatsz egy-egy napon. A tartós fogyás vagy hízás mértékét biztosan 3-4 heti folyamatos méréssel lehet megállapítani. Ne felejtsd el, hogy a nyári meleg miatt ami folyadékot megiszol, az több mint téli időszakban. 1 liter folyadék kb. 1 kg- súlynak felel meg.
2/15 A kérdező kommentje:
Most ezzel hogy is akartál segíteni?
2016. júl. 31. 10:24
3/15 vfrtom válasza:
Az edzéssel, ha rendesen csinálod, akkor növeled az izomtömeget, több izom több vizet köt meg. Tehát a fogyás nem azt jelenti a te esetedben, hogy súlyt vesztesz, hanem a meglévö tartalékaidból izmot építesz, és ez növekedéshez vezet.
4/15 anonim válasza:
Nem tudom hányadik ilyen kérdés ez már itt és fogalmam sincs mennyi ember mondta már el ezt előttem, de ilyen kis külnbség kialakul egy-egy nagydolog, meg a folyadék mennyiségének ingadozása miatt is. Három hetes periódust felesleges mérvadónak tekinteni.
Legfőképpen azért, mert sikeres fogyókúra nem létezik, maximum életmódváltás.
5/15 A kérdező kommentje:
Akkor most nagy valószínűséggel izomnövekedés történt. Mondjuk tényleg feszesebb lett a hasam meg a fenekem is. Két kiló izom+víz ilyen hamar feljött? És akkor ebből már nem is fog lemenni?
2016. júl. 31. 11:01
6/15 anonim válasza:
És ha nem megy le akkor mi van. Formàsabb, feszesebb leszel, nem egy csontos izé.
7/15 anonim válasza:
Itt van egy link,
a képen ugyanaz a nö van három különbözö súllyal, érdemes megnézni, hoyg mennyire nem a kilók számítanak:
8/15 A kérdező kommentje:
Oké, hogy nem a mérleg által kidobott szám az elsődleges, mérvadó. De a combom bősége is nőtt több mint 2 centivel. a derekamat már nem is merem lemérni. Pedig azt hittem, hogy fogytam.
2016. júl. 31. 14:48
9/15 anonim válasza:
Az edzés hatására több glikogént (szénhidrátot)szívtak be az izmaid, ez pedig vizet kötött meg, ettől feszesebb lehetsz. 3 hét alatt 2 kiló izmot férfiként kalória pluszba szteroidok szedése mellett se nagyon lehet felszedni,nem hogy nőként diétába(és gondolom konditerembe se jársz súlyzós edzést csinálni) szóval el kell keserítselek az nem izom.
10/15 anonim válasza:
A másik lehetőség, hog túl sokat eszel kalóriába és tényleg híztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!