Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már úgy hogy egy szuper nőt nagy falatnak hittél, de azért belevágtál és mégis bejött a hódítás? Hogy történt?
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 13:03
1/11 anonim válasza:
Számomra nem is létezik olyan, hogy szuper nő. Mármint ami a külsőségeket illeti.
2/11 A kérdező kommentje:
hát a kérdésemben mindegy hogy kívül vagy belsőleg.
Leheet személyiség is.
2016. jún. 3. 13:09
3/11 anonim válasza:
Fontos tudni: szupernő külsőleg vagy belsőleg? Ez nagyjából mit jelent a Te szemszögödből?
4/11 anonim válasza:
Aki pedig belsőleg szuper nő, azt nem tekintem nagy falatnak se.
5/11 anonim válasza:
4-es: Attól függ, hogy ki mennyi időre tervez és milyen szempontból ;)
6/11 anonim válasza:
Voltam. Gyönyörű, jólelkű is. Idősebb vagyok nála. Kollégák voltunk, addig nem léptem. Kilépett a cégtől. Tudtam, hogy tetszem neki, bevallotta. Túl szépnek tűnt az egész. Tudtam, többet nem látom, ha nem lépek. Sokkal később felhívtam, barátilag, megkérdeztem hogy van. Megkérdeztem, néha felhívhatom-e, mondta, hogy OK. Egyre hosszabban beszéltünk. Nem akartam egyből randira hívni, ő nagyon szégyellős, megkérdeztem bejönne-e hozzám a munkahelyre beszélgetni. Bejött a megbeszélt időpontban. Majd megint bejött.Később a cégtől távolabb találkoztuk munka után, a kocsiban beszélgettünk. Mindig megnevettettem. Így történt.
7/11 anonim válasza:
Nagy fagylaltot olvastam. Azt hiszem, ehes vagyok.
8/11 anonim válasza:
Igen, a barátnőm, egy tanfolyamon ismertem meg.
úgy történt, hogy 2 lehetőség volt:
1: nem látom soha többé
2: felhívom
Felhívtam.
9/11 anonim válasza:
Igen, nem is egyszer.
Nem nagy történet, összeszedtem a bátorságom, és ugyanúgy magamat adtam, mint bármikor máskor és igyekeztem megmutatni a férfias oldalam :) ennyi
10/11 anonim válasza:
egy idő után rájössz, hogy mindig így van!
Utólag mindig azt gondolom, hgy ez nagyon könnyű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!