Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevetseges kapcsolat masok szerint, nekem megis lehet jo?
Viszonyt kezdtem egy ferfivel , miutan levadaszott, elegge felvallalhatatlan kapcsolat , a szuleim nem kedvelik es ö se vesz soha ajandekot , nem sokat mond magarol , de nagyon akar talalkozni. Anyam szerint szexualisan kihasznal .
Engem mulattat a ragaszkodasa, hogy szakitok hetente es ö megis mindig jön, mintha mi se törtent volna . Volt ugy h ugy nezett ki h vege köztunk volt h kiabrandultunk egymasbol megis a kapcsolat megmaradt . Ez megy 4 honapja.
Probalok szakitani, de minden megy tovabb. Es lehet igy a jobb, azt hiszem jol erzem magam megis ebben a kapcsolatban.
Lehet h instabil vagyok lelkileg.
Mikor szakitok es jön es gyözköd h talalkozzunk vegul megis engedek neki habar nem jön h higyjem h igy törtenik es h nem tudok hatarozott lenni , nem ertem en sem az egeszet .
Azert nem tudok ellenallni mert tetszik vagy mert inszisztal ?
Össze vagyok zavarodva !
Tenyleg tetszik es van köztunk kemia de megsem ertem h mi van köztunk .
En 39 nö ö 43 ferfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!