Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy ez a randizás és abból a kapcsolat?
Megismerkedem a lánnyal a neten, dumálgatunk, elhivom randizni. ( bár mindegy, hol ismertem meg a történet szempontjából)
Első randi végén csók vagy ahogy én gondolom megkérdezem, hogy egy ismétlés?:) Ha igent mond, jön a kövi randi.
Virággal megyek a második randira. Odaadom , elkezdjük a randit. A végén hogy lesz a barátnőm?
Megkérdezem, hogy leszel-e a barátnőm és ha igent mond megcsókolom?
Szia!
Ez úgy megy,hogy ha kölcsönös a szimpátia akkor indul minden magától.
Ha Neki is bejössz,Neked meg Ő bejön akkor abból kapcsolat lesz,ha csók is volt már.Meg randizni se véletlenül megy el Veled.
Azt hiszem, neked nagyon fontos, hogy ki legyen mondva a dolog :) Na, lássuk... Ha úgy is találkoztok egymással, hogy nem randiztok, és mégis csókolóztok, összebújtok, fogjátok egymás kezét, stb. (szóval megvan már köztetek valamennyire az intimitás, akkor lehet azt mondani, hogy jártok.
De ha ennyire erőltetni akarod a deklarációt, akkor rá is kérdezhetsz, csak szerintem ennek nincs sok értelme, mert a saját idegességedet, bizonytalanságodat mutatod csak meg vele.
Felnőtt.
De érettség alapján kell nézni,van aki 21 évesen is 5 éves agyi szinten áll.Míg van aki 15 évesen 25 éves agyi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!