Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy megy ez a randizás és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy megy ez a randizás és abból a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Megismerkedem a lánnyal a neten, dumálgatunk, elhivom randizni. ( bár mindegy, hol ismertem meg a történet szempontjából)

Első randi végén csók vagy ahogy én gondolom megkérdezem, hogy egy ismétlés?:) Ha igent mond, jön a kövi randi.

Virággal megyek a második randira. Odaadom , elkezdjük a randit. A végén hogy lesz a barátnőm?

Megkérdezem, hogy leszel-e a barátnőm és ha igent mond megcsókolom?

2016. máj. 28. 12:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Miquel-nek könyvet kéne írnia, annyira bölcs, miquel a nőnek címmel ;)
2016. máj. 29. 01:23
 12/16 anonim ***** válasza:

"miquel a nőnek", ez nagyon tetszett :D

Kérdező, én 200 éves lány vagyok, és úgy gondolom, hogy nem kell konkrétan kimondani, hogy "most akkor járunk". Én eléggé furcsán is venném, ha a srác ennyi idős korunkban megkérdezné, hogy "Leszel a barátnőm?". Ezt azért jó esetben észreveszi két felnőtt ember, biztosan a csajt se fogja meglepetés érni, ha elmegy veled randira, és második randi is lesz belőle. Utána valószínűleg megint és megint találkoztok majd, lesz abból csók is, stb. Ha már gyakran találkoztok és - ahogy előttem is írták - megvan köztetek az intimitás, onnantól "jártok egymással", ennyi. Ez neki is fel fog tűnni, nyugi.

2016. máj. 29. 02:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Ajjaj, nem 200 éves vagyok, bocsánat! :DDD Khhmm... szóval 20 éves lány vagyok. :D
2016. máj. 29. 02:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Miquel valóban könyveket is ír, csak nem a párkapcsolatok témakörében.
2016. máj. 29. 09:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem onna kezdve járás ha már mindketten belevonjátok az életetetkbe a másikat. Pl. barátoknak szülőknek bemutatás. Addig csak találkozgatások vannak. Mindegy mennyi és meddig. De ez sem jelent semmit. A lényeg a közös élmények és hogy jól érezzétek magatokat egymás társaságában.
2016. jún. 3. 11:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Miquel a nőknek - LOL :D :D
2016. jún. 3. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!