Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van egy nő, aki nagyon tetszik nekem, és én is jó vagyok nála, de valószínűleg van barátja? Részletesebben kifejtve. ->
Ha van barátja: SEMMIT.
Neked mégis hogy esne, ha a párodra ráhajtana valaki, vagy éppen le is csapná a kezedről?
Foglalt nővel ne kezdj, ha van egy kis gerinced. Arról nem is beszélve, hogy azt fogod visszakapni, amit adsz másoknak. Ráadásul, te 100%-ig boldog tudnál lenni egy olyan nővel, aki egy másik pasiért hagyja el a párját? Nem félnél, hogy mi van, ha pont veled jár, de bepróbálkozik nála más, és téged is elhagy?
Annyit tehetsz, hogy megkérdezed, van-e valakije. Ha azt mondja hogy van barátja, akkor semmi egyebet ne tegyél, ha viszont nem a válasza, akkor nyugodtan elhívhatod.
De mit akarsz időzíteni, ha van barátja????
Az is lehet, hogy vele fogja leélni az életlét..
Ha van párja, akkor lépj tovább, felejtsd el.
Bár, várhatsz akár éveket is, mire ESETLEG újra szingli lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!