Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Nektek tetszik a lanyoko...

Fiúk! Nektek tetszik a lanyokon a mukorom? Mi a velemenyetek rola? Lent reszletesebben:

Figyelt kérdés

Nagyon sok lany ismerosomnek van mostanaban, 14-15 evesek es nekem is nagyon tetszik. De szerintetek ezek jok? Marmint szepen neznek ki? Igazabol fokent ilyen mandula alaku fokent sztem 1,5 max 2 cm-t log le.

Szinben pedig leginkabb fekete, halvany rozsaszin. En csinaltathatok ilyet? Fiuknak ez tetszik?

2015. nov. 20. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Itteni csavokra ne alapozz, mert itt mindenki a termeszetes hive, de gyanitom ok is a cicababakra verik :D csak mivel azoknal eselyuk sincs, ezert fikazzak oket.

Amugy van akinek bejon, van akinek nem. Ettol fugg h TE csinaltatsz e??? Pffffff

2015. nov. 20. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Jaj letört a körmöm nagyon nem jön be semmi ami egy csajon mű
2015. nov. 20. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Nekem kifejezetten tetszik. Mondjuk 14 évesen nem hiszem hogy szükséges 2cm-t lelógó műkörmöket csináltatni. De 20 évesen se. Habár pontosan nem tudom hogy mi az ideális méret cm-ben kifejezve, de most odaraktam a körmöm végéhez a vonalzót, és 2cm már rohadt hosszúnak tűnik.

Szóval szerintem jó dolog a műköröm, de csak ésszel csinálva, nehogy műkarom legyen belőle.:)

2015. nov. 20. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:

#1: Nehogy azt hidd. A barátom nagyon nem szereti a műkörmöket. Néha nekem is szokott lenni, és mindig kritizálja :)

A körömlakkot szereti, de csak saját körmön, és nem túl hosszún.

2015. nov. 21. 03:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de szerintem sokszor az a baj, hogy a fiúk/férfiak sokszor végletekben gondolkoznak. Nagyon sokan mondják, hogy semmi mű ne legyen a lányon mert az undorító, fúj smink, fúj műköröm, fúj póthaj, fúj műcici. Szerintem ezeknek a dolgoknak az a lényege, hogy természetesen hassanak. Nyilván lehet látni 5 kg alapozós meg 5cm körmű lányokat is, de szerintem jó ízlésű lány, nő tudja, hogy mi az ami még szép, csinos és mi az, ami inkább ronda, nevetséges. Egy rövidebb mandula, kocka alakú műköröm szerintem nagyon szép tud lenni, a színe, mintája szerintem meg már majdnem mindegy, csak ne ess túlzásba. A körömlakkal általában nem szokott baja lenni a fiúknak, szerintem ha nem 5 cm hosszú, hegyes, csillogós-strasszos meg nem tudom milyen körmöt csináltatsz, akkor a műkörömmel sem lesz, persze, mindenki máshogy gondolkodik erről. Egy egyszerű, letisztult köröm például szerintem teljesen természetesen néz ki. Szerintem sok lánynak van 15 évesen, a szüleiddel kell megbeszélned, ha szeretnél.
2015. nov. 21. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
A műköröm manapság már egyáltalán nem divat.
2015. nov. 21. 18:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Dehogynm! Nagyon sok mindenkinek van

ettol fuggetlenul nem vagyok benne biztos hogy csinaltatok :)

2015. nov. 21. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

A mandula forma és a fekete szín szerintem gáz.

Egy kocka formájú rózsaszínnel viszont szexi.

1.5-2 cm túllógás már karom. Legfeljebb 1 cm, de inkább 0.5.

Hülyeség, hogy a fiúk nem szeretik a műnőket!

Én majdnem megveszek, ha látok egy csinos, dekoratív hölgyet és kifejezetten izgat a "műség". (Póthaj, festett haj, műszempilla, erős smink, hosszú műköröm, vagy lakkozott köröm, barna bőr, szilikon cicik...stb.)

Ha ehhez jön még egy miniszoknya, csinos lábakkal és tűsarkúval, esetleg szexi harisnyával, na ilyenkor teljesen kész vagyok.:) (F/30)

2015. nov. 22. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!