Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány, nagyon. Próbálkoztam már, ő nemet mondott. (részletesebben lent! ) Mit tehetnék? Bocs, kicsit hosszú!
Szerintem két esélyes..vagy azért kerül, mert nem vagy az esete, vagy pedig mert annyira tetszel neki, csak nem akarja kimutatni nyilvánosan.
Szerintem egy próbát megér:)
Ezt én sem értem. Én attól még mertem ránézni és szólni is hozzá...
Először én is ezt mondtam, hogy nem. Még másodszorra is. Aztán most mégis együtt vagyunk. :) Nem adta fel egykönnyen, díjaztam is benne ezt, a többi kezdettől fogva megvolt, sokat beszéltem vele eléggé hasonlítunk egymásra de nem vagyunk tök egyformák, mindig kedves helyes volt, aranyos. Egész röviden olyan volt velem, ahogy még senki más. Aztán már nem csak a barátot láttam benne, hanem a pasit is.
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy ne add fel az elején. Még egy próbát megér! Udvarolgass neki még, de ne olyan nyomulósan csak finoman.
Hát köszönöm a segítséget! Még nem szándékoztam feladni... még :)
És nézzek ki jobban? Hát eddig nekem úgy tűnt eléggé megesznek a csajok :D
Csak most van igazából először úgy, hogy nekem igazán tetszik valaki. Ez nem szokásos ,, szúrnám " és kész, ez más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!