Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom szemében nevetséges, ha valaki szexuális kapcsolat nélkül éli le az életét?
Miért foglalkozol mások véleményével ?
Az egyetlen dolog ami tényleg kellemetlen ebben, hogy téged zavar, de ha találsz más elfoglaltságot akkor jól megleszel nők nélkül is.
Furcsán gondolkodnak erről a magyar emberek: ha egy emberrel beszélünk erről a dologról, akkor többnyire megértik, de ha már ketten vannak, akikkel ezt tárgyaljuk meg, akkor már megy a szekálás.
Tehát el is fogadják, meg nem is a magyar nép emberei.
Amúgy én is egyedüli vagyok és elfogadom, ha valaki így dönt, gondolkodik, mert tudom, mit érez...
Még ha én mondanám, de te kérdező 21 évesen még azért ne jelents ki ilyet!
Egyébként többen is írták a döntés kérdését. Itt nyilvánvalóan nem erről van szó, mert mi nem azért vagyunk ebben a helyzetben, mert így akarunk élni. Csak sajnos egy idő után kénytelen az ember ebbe a dologba beletörődni, mert érezzük a kilátástalanságot, a tehetetlenséget.
Egyébként, ha már szóba kerültek a katolikus papok, milyen érdekes az ő helyzetük, ők pont fordítva vannak ezzel a dologgal, mint mi: ők nem akarnak nőt, és sokan közülük még akkor is kapnak nőt a sorstól, ha nem akarnak, legalábbis elvileg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!