Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mennyire jellemzo ratok, hogy meg a kapcsolat elejen ragugliztok a partner nevere?
Mocskos a múltad? :D Annyi eszed lehetett volna, hogy álnevet használsz. :)
20/L
En raszoktam de nem hiszem h mindenki ilyen alapos.
31f
előfordult már velem is, hogy rákerestem valakire, de nem annyira a múltját akarom megismerni, mint inkább azt megtudni, hogy kicsoda, mi érdekli. ha van és aktív a kommunikáció valakivel, akkor kevésbé van okom kutakodni utána, mert amit kell és érdemes, azt remélhetőleg tőle megtudom - ha nem, akkor meg úgyse sokat ér a kapcsolat és az úgyis kiderül egy idő után.
ha található rólad a neten valami olyan a múltadból, ami kényelmetlen, akkor élhetsz a digitális felejtés jogával és kérheted a google-t, hogy töröljenek a találatokból. az információ ettől még fent marad a neten és meg is találhatják, de a keresési találatok közt nem fogsz előkerülni, ami ad egy kis könnyebbséget
viszont az ilyen kényes, rejtegetett dolgok ritkán maradnak titokban és általában a legrosszabbkor szoktak előkerülni. szóval szerintem a legcélravezetőbb mindig az őszinteség. lehet, hogy nem a legelején kell ezzel indítani, de mindenképpen érdemes magadtól és őszintén elmondani a másiknak, hogy ne máshonnan tudja meg. már csak azért is, mert ha valamit eltitkolsz, az meglátszik a viselkedéseden is és lehet, hogy nem fogja tudni, hogy mit titkolsz, de azt igen jó eséllyel látni, vagy érezni fogja, hogy valamit titkolsz, nem vagy őszinte, ami ritkán használ bármilyen kapcsolatnak.
az persze megint más kérdés, hogy a kapcsolat különböző részeinél mikor mennyire mész bele a részletekbe. eleinte lehet, hogy csak annyit érdemes mondani, hogy nem mindenre vagy büszke az életedben, vagy követtél el hibákat, de igyekszel fejlődni és túltenni magad a múlton. egy normális kapcsolatban szerintem nyugodtan el lehet mondani azt is, hogy vannak dolgok, amikről egyelőre nem szeretnél beszélni és ez nem titkolózás, csak most még nem megy, nem jött el az ideje. aztán, amikor már jobban megismeritek egymást, el lehet mondani, hogy milyen természetűek a sötét foltjaid és akár a részleteket is megosztani a másikkal, ha már úgy érzed, hogy érdemes, vagy itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!