Ez igaz, tényleg beválik?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy, ha futáskor fóliát tekerünk a hasunkra (vagy combunkra, attól függően, hogy honnan szeretnénk fogyni), akkor hamarabb lemegy a felesleg.. Ez beválik?
u.i.: bunkók válaszai kíméljenek! k9szi :)
2010. ápr. 17. 14:28
2/10 anonim 

válasza:

Biztos h nem fogsz fogyni töle, de méregtelenitésre jó, narancsbőre is jó..
3/10 A kérdező kommentje:
szerintem lehet h félreértettetek, mert persze nem egy futásra gondolok, hanem hosszútávon, a narancsbőrre én is gondolom, hogy jó, azért kipróbálom, csak kíváncso voltam a véleményetekre :)
2010. ápr. 17. 14:44
4/10 anonim 

válasza:

Igen, de nem alufólia, hanem az az átlátszó, folpack vagy mi:)
5/10 A kérdező kommentje:
igen, arra az átlátszóra gondolom :)
2010. ápr. 17. 15:13
6/10 anonim 

válasza:

Csak több viz fog távozni a szervezetedből. Ez olyan mint a szauna, tényleg jó méregtelenitésre és mondjuk még narancsbőrre de fogyni egy dekát sem fogsz ettől! csak a sporttól...
7/10 anonim 

válasza:

Nem igaz.Ettől nem fogsz jobban fogyni,akkor a helyi zsír égetés mítosza,is igaz lenne,hogy én hasamra tekerek fóliát,és onnan fogyok,szép is lenne.Mindenki úgy formálhatná a testét ahogy akarná.Ezt sajnos a tested dönti el,honnan és mennyit.
8/10 anonim 

válasza:

Ő sem úgy értette, hpgy betekeri magát, és leül tévét nézni, és hopp egy óra alatt lemegy a hasáról a zsír. Viszont az tény, hogy sokkal jobban izzadsz alatta, ezáltal méregtelenít, segít elrűntetni a narancsbőrt, feszesíti a bőrt, és pl alá kenhetsz valami kenceficét, mert mozgással, fóliával és a krémmel csodákat tudsz elérni. Sőt a strihák ellen is hasznos lehet.
9/10 anonim 

válasza:

2dik voltam. Javaslom elöször masszirozz meg a combot hasadat h piros legyen, érzed h bizsereg akkor tegyél rá koffeines vagy zsirégető krémet, alufoliával tekered, hagyni fél órát vagy többet.. ez jó a narancsbőrre! ugy tudom a masszörök is ezt csinálják..
10/10 anonim 

válasza:

15:17-es vagyok,én se úgy értettem h leült tv-t nézni,csak nem írtam mellé hogy edzéssel.Nem egy személyi edző ismerősöm van,és ők is mondták,hogy ilyen nem létezik,h ezzel a módszerrel akárki is gyorsabban fogyna,akármilyen csodaszert kensz a fólia alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!