Hogyan állítsam helyre a bélflórámat?
Sokszor volt, hogy túl sokat ettem a kelleténél és hunyadi vizet ittam rá (tudom hülyeség volt) és szerintem tönkrement a bélflórám, mert már a hunyadi víz sem hajt meg.
TÖbbet nem iszom, az biztos, de hogy tudnám helyreálíltani?
Esetleg ezek a probiotikumok nem erre valók?
De, igen, erre valók. Ajánlom kúraszerűen egy doboz lactoseven beszedését, és közben esetleg ráállhatnál a zabpehelyre is. (Azt eszi a bélflóra némely tagja, szóval effektíve nem magadat eteted vele...)
A purgálással pedig állj le, a fogyókúrának semmit sem segít, sőt, ront. A logika mögötte az, hogy ha meghajtom magam, akkor nem szívódik fel a tápanyag? A probléma az, hogy a szervezet nem éhezésre van kitalálva. Ha nem szívódik fel elég tápanyag, a szervezeted vészhelyzeti üzemmódba áll, és elkezd minden molekulányi energiához ragaszkodni, raktározni, egyszóval hízlalni.
Ha le akarsz fogyni, egyél napi ötször keveset, és mozogj sokat. Ennyire egyszerű. Energia befektetése nélkül nem működik. Viszont a jó hír az, hogy ehetsz bármit, amíg ésszel csinálod, megfelelő mennyiségben és megfelelő időpontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!