A kakaó hízlal?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 19:46
3/21 anonim válasza:
Van egy barátnőm, naponta két nagy bögre kakaót iszik, de néha még ebédhez is azt fogyaszt és...109kg. Szerintem hízlal.o_o
4/21 anonim válasza:
Sztem meg marhára nem hízlal.... ha azt vesszuk, hogy elég mozgásszegény az életmódóm (megyek ideoda de nem tornázok) és annyi csokit eszek hogy az másnak már fájna... és még az anyagcserém se gyors, szal erre se lehetne fogni... 158/51 kg vagyok, rengeteg éve már ^^
5/21 anonim válasza:
Az, hogy valaki mennyi kakaót iszik, az nem függ össze a súlyával... Amúgy meg, mivel cukrot tartalmaz, ezért igen, hízlal...
Amúgy az élet jó dolgai károsak...
6/21 anonim válasza:
Utolsó..ha hízlal, akkor összefüggésben van az illető súlyával, nem?:)
8/21 anonim válasza:
az élet jó dolgai nem károsak!:) Szex, édesség, napsűtés- aki mást mond az a vegyiparnak dolgozik! :D
9/21 anonim válasza:
Jajj emberek! Hát nem csak agyoncukrozott "fogd rá a nyuszira" kakaó létezik. A hagyományos kakaó, amiben nincs cukor, az nem hízlal...én édesítővel iszom.
Jah és egyébként nagy mennyiségben minden hízlal, még a gyümölcs is. Ennyi erővel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!