Lefekvés előtti kakaó hízlal?
Csináld zsírszegény cukrozatlan kakaóporból édesítővel.
Vagy kakaópor helyett csokoládé aromával (én vettem, és finom:-))
Aztán nem az a 9 g ch fogja földhöz vágni, ami 2 dl tejben van.
Ha mondjuk 1 napra fogyaszthat 150 g (most csak példának írom) ch-t, akkor azt simán be tudja úgy osztani, hogy ne az esti kakaón múljon...
ma 21:28
Téli vagy nyári időszámítás szerint 8kor? XD
21:28- as! Neked mániád ez a marhaság?
Jézus, akkor én már tiszta háj lennék, tekintve, hogy sokszor este nyolc után iszom a tejet, meg eszek mellé még valamit. Ennek ellenére 52 vagyok a 170-hez. Ennyit rólad - inkább olvasgass utána, mielőtt ilyen bugyutaságokat írsz!
Kérdező: a cukros Nesquik és tsai hizlalnak, de istenkém, néha megengedheted magadnak. :)
"8 után bent van a gyomorban az zsírrá alakul"
Írd már le nekem a gyomorsav zsírrá alakulásának folyamatát.
Ez szerintem is hülyeség. Lassul az anyagcsere ,ez tény, de nem fog rögtön minden zsírrá alakulni. Én rendszeresen eszek este 8 után szénhidrát mentes kaját és még nem híztam. NApi mozgás szükséges.
A sima kakaóport tejjel és édesítővel én us sokszor ittam már 8 után, de így kevés a kalória benne, majdnem 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!