SOS! MitcsináljaK?
Sziasztok!
Az osztályomban én vagyok a legnagyobb súlyú lány. Engem ez zavar, mert nálam vannak magasabbak is.
164 cm, és 60-valamennyi kiló.. (nem tudom pontosaN, mert a suliba méretőztünk utoljára)
Engem ez nagyon zavar, igaz h erősebb csontozatú, és izmasobb, erősebb vagyok mint a többiek, de a súlyom akkor is zavar.. Hogyan tudnék ezen változtatni?
S.O.S! Egy újabb nyomi.
Rosszul nézel ki? Nem? Akkor ki nem sz@rja le, hogy hány kg vagy?
Kinek akarsz tetszeni? A mérlegnek?
Gondolom vagy kb. 15 eves. En is mindig a "nagyobb darab" csajok köze szamitottam. Mindig a magatol nadszalvekony az sosem ehes lanyokat irigyeltem. Aztan felnöttünk, es a legtöbb karcsu lany ( megszokva, hogy barmit ehet) szepen felszedett jopar kilot. En meg hozzanöttem közben a sulyomhoz. Ma mar csak egeszsegesen taplalkozok ( mert tudom, hogy egyebkent meghiznek), siman ramjönnek azok a cuccok amiket 18-20 evesen hordtam ( 32 vagyok) egy ket kedvenc darabot megöriztem. Es nagykepüseg nelkül, tudom hogy nem nezek ki rosszul.
Ezen kivül en segitek az anno tökeletes testü baratnömnek fogyni.
Uh. ne csinalj semmit, azon kivül, hogy probalj egeszsegesen enni es sportolj.
2,3 Nagyon köszi, 1, nem vagyok nyomi XD
És igen, mert az úgy mond barátaim"
egyyfolytában azon versengenek, h ki a legvékonyabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!