A dinnye hogyhogy nem hízlal? Hiszen édes, ergo tele van cukorral!
Tudom, hogy sok benne a víz is, de én nem értem, hogy a sört például hízlaló italként tartják számon, amikor az is csak vizes oldat, a dinnyét pedig nem, pedig nyilvánvalóan a cukrok okozzák az édes ízét.
Nem lehet, hogy amikor a kalóriatartalmát mérték, akkor a dinnye héját is beleszámolták? :D
Csak a kalóriatöbblet hizlal.
A dinnye nagyon cukros, igen, a dinnyés napjaimon megjelenik vagy 200 gramm extra cukor (normálisan eszem, ennél is kevesebbet én nem tudok, igazából folyadék, könnyen bemegy) és fogyásra nincs nagy esélyem olyankor. Ez van, évi egyszer belefér.
Ha nagyon zsírosan eszem, akkor tudok fogyni, dinnyével esélyem sincs :D De megfelelő aktivitással és étrenddel azért dinnyét is ehet a fogyni vágyó, már ha jól tud lakni úgy is, hogy ilyen cukros vízzel tölti meg a hasát... Vagy ha képes kis mennyiségben enni.
A sör nekem sokkal jobb fogyáshoz, mert abból nem iszom meg 6 üveggel, viszont lecsökkenti a kalóriabevitelemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!