Kicsit még éretlen és kemény barackot, és ananászt ha kiteszem a napra, akkor tovább érik? Édes lesz igy, vagy varjak vele pár napot és hagyjam a lakásban a hötöben?
Figyelt kérdés
Köszönöm2012. júl. 11. 12:50
1/4 anonim válasza:
Ha a hűtőben hagyod a barackot, az biztosan zöld marad. Ha azt kiteszed nem feltétlen a napra, de szabad levegőre, az esélye megmarad, hogy besárgul. Bár az íze akkor sem lesz sokkal jobb.
2/4 anonim válasza:
A banant, ananaszt azt tudom, hogy remekul es hamar megerik, ha barna papir zacskoba rakod- nehany nap & edes is lesz.
3/4 doboszoli válasza:
Ne a napra, csak melegre tedd, mind kettő utóérő, be fognak érni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egy napra kitettem a napra és puha és finom gyümölcsök lettek belőlük!
2012. júl. 13. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!