Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kicsit még éretlen és kemény...

Kicsit még éretlen és kemény barackot, és ananászt ha kiteszem a napra, akkor tovább érik? Édes lesz igy, vagy varjak vele pár napot és hagyjam a lakásban a hötöben?

Figyelt kérdés
Köszönöm

2012. júl. 11. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hűtőben hagyod a barackot, az biztosan zöld marad. Ha azt kiteszed nem feltétlen a napra, de szabad levegőre, az esélye megmarad, hogy besárgul. Bár az íze akkor sem lesz sokkal jobb.
2012. júl. 11. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
100%
A banant, ananaszt azt tudom, hogy remekul es hamar megerik, ha barna papir zacskoba rakod- nehany nap & edes is lesz.
2012. júl. 12. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:
Ne a napra, csak melegre tedd, mind kettő utóérő, be fognak érni.
2012. júl. 13. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egy napra kitettem a napra és puha és finom gyümölcsök lettek belőlük!
2012. júl. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!